Резюме від 23 листопада 2020 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4254458

Мікробіолог, фітопатолог, науковий консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технічний спеціаліст з обробки насіння

з 01.2019 по 09.2019 (8 місяців)
Syngenta, Київ (Сингента є світовим лідером на агрохімічному ринку, її метою є забезпечення стабільного сільськогосподарського виробництва за допомогою іноваційних досліджень та впровадження нових технологій. Компанія є лідером у засобах захисту рослин.)

Технічна підтримка менеджерів з продажу (консультації, навчання тощо) стосовно питань обробки насіння, протруйниками (хімічними, біологічними), схем вирощування та ін. Організація та проведення лекцій, демо-полів та дослідів у господарствах. Написання статей, каталогів, довідників, рекламних публікацій та презентацій. Аналіз ринку протруйників, інокулянтів та інших ЗЗР.

Мікробіолог

з 03.2017 по 12.2018 (1 рік 9 місяців)
ЧП "Сучасні аграрні технології", Біла Церква (Виготовлення добрив, інокулянтів; підтримка та поповнення музею корисних мікроорганазмів; контроль якості продукції;розробка, тестування та створення нових продуктів для сільського господарства..)

Контроль виробництва біологічних добрив та інокулянтів для бобових та злакових культур. Створення нових продуктів, їх тестування та введення у продаж.

Научный сотрудник

з 03.2011 по 12.2016 (5 років 9 місяців)
Институт физиологии растений и генетики НАНУ, Киев (Изучение бобово-ризобиального симбиоза, проведение лабораторных опытов, закладка и проведение полевых опытов.)

Аспирант, младший научный сотрудник

з 09.2005 по 03.2011 (5 років 6 місяців)
Институт микробиологии и вирусологии им. Д.К. Заболотного, Киев (Проведение лабораторных опытов)

Освіта

Одесский национальный университет им. И.И.Мечникова

Биологический факультет, микробиология и вирусология, Одесса
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: