Алексей

Менеджер по логистике, 1 800 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Горнова Олексія Юрійовича

Вік: 26 років

Сімейний стан: неодружений

Адреса: м. Полтава, вул. Ціолковського 4, кв. 20, телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта.
до 2000 р. навчався у Полтавській середній школі № 29 у математичному класі

2000 – 2005 р. р. навчався в Полтавському Університеті Споживчої Кооперації України за спеціальністю „економіст підприємства”

Досвід роботи.
2004 р. - робота з обслуговування та продажу комп’ютерної та оргтехніки

з 2007 р. - інженер відділу матеріально-технічного забезпечення ТОВ „ПК ”Газвидобування” (компанія з іноземними інвестиціями)

02.2007 - 07.2009 – працював в ТОВ „ПК „Газ видобування”, ТОВ „Астроінвест-Україна” (кампанії з 100% іноземним капіталом)

Професійний досвід :

Маю досвід cпілкування з постачальниками нафтогазового обладнання та досвід придбання і зберігання обладнання для будівництва свердловин, УКПГ (закупівля обладнання, складський облік), також маю досвід роботи з бухгалтерськими та юридичними документами, вільно спілкуюсь як з фізичними особами, так і з представниками юридичних осіб. Виконував обовязки менеджера з логістики. Отримав навики оператора ПК, системного адміністратора, у приватній формі надавав послуги відеозйомки та монтажу відеоматеріалу, виробництво відеороликів, є досвід роботи з програмними продуктами Adobe і Ulead.

Володію українською, російською мовами – вільно, англійською – зі словником, на даний час займаюсь підвищенням рівня англійської. Комунікабельний, маю можливість освоювати нові напрямки в роботі.

Маю бажання працювати з цікавими людьми в перспективній компанії, яка використовує сучасні технології, де я буду мати перспективу особистого розвитку та професійного росту.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: