Резюме від 10 квітня 2018

Юлия

Бухгалтер (общепит)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word 1С:Бухгалтерия 1С:Предприятие Бухгалтерский учет Продажи 1С:Торговля и склад 1С-Рарус

Додаткова інформація

1995-2000 р Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Біологічній факультет. Цитологія, гістологія.
Диплом спеціаліста.
2006-2009 р Київський університет ринкових відносин Фінанси - Диплом специалиста. 2017р МАУП-отримала свидоцтво про пидвищення квалификации " 1 С:Бухгалтерия 8. 3 Автоматизований бухгалтерський облик."
Досвід роботи:
2004-20016 ДП «Нафтогазобслуговування» НАК «Нафтогаз України»
2014-2016 Заступник начальника відділу організації громадського харчування
• Контроль, організація и управління роботою відділу (30 люд.)
• Облік руху сировини та товарів, переданого у виробництво
• Облік руху сировини та товарів у коморі
• Торговельна націнка
• Калькуляція страв
• Технологічні картки страв
• Товарні звіти, списання товару
• Інвентаризація
2004-2014 Головний спеціаліст, провідний спеціаліст сектору організації громадського харчування.
Звільнена у зв’язку з скороченням штату
2000-2004 ООО «ЛД» ресторан «Мисливець» (мережа ресторанів «Козирна карта»)
2002-2004 Адміністратор ресторану «Мисливець»
• Постанови, розпорядження, накази, інші керівні і нормативні документи вищестоящих і інших органів, що стосуються організації суспільного харчування.
• Організацію виробництва і керування підприємством суспільного харчування, задачі і функції його підрозділів.
• Організація процесу обслуговування відвідувачів.
• Асортимент реалізованих послуг.
• Порядок ціноутворення.
• Планування й оформлення приміщень, вітрин, організації реклами.
• Організація оплати і стимулювання праці.
• Правила внутрішнього трудового розпорядку.
2000-2001 Офіціант ресторану «Мисливець»
1998-2000 Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Технік 1-ої категорії відділу генетики клітинних популяцій
2001-2002 Інститут експериментальної патології, онкології и радіобіології АН України
Інженер 1-ої категорії.
Професійні навички:
• Категорії і види стандартів, іншу нормативно-технічну документацію щодо сертифікації якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції.
• Технологія приготування їжі.
• Володіння комп'ютером на рівні упевненого користувача. (Microsoft Word, Excel) 1С Общепит).
• Програма 1С:Предприятие «Торговля склад», 1С:Рарус «Общепит».1С:Бухгалтерия 8.3

• Основи маркетингу та менеджменту в організації виробництва та реалізації продукції закладів харчування.
• Порядок організації бухгалтерського обліку та звітності.
• Основи трудового законодавства.
• Форми та методи організації та оплати праці.
• Правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії і гігієни.
• Правила виробництва і реалізації продукції (послуг) суспільного харчування.
• Економіку суспільного харчування.
• Основи естетики, етики, психології й обслуговування відвідувачів.
• Законодавство про працю.
Ділові якості:
Здатність до ухвалення рішень, вимогливість до себе і що оточує, прагнення до організації чіткого і збалансованого виробничого процесу.
Особисті якості:
Відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, стрессостійкість, прагнення до навчання, креативне мислення, націленість на результат, уміння брати відповідальність на себе.
Інше:
Посвідчення водія категорії «В»

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: