Резюме від 12 жовтня 2022 PRO

Софія

Адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Вараш

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 09.2019 по 02.2022 (2 роки 5 місяців)
City Intertainment, Киев (Послуги для населення та бізнесу)

Здійснювалась робота з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів. Консультація відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надає заклад. Здійснювалась робота з обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов, приймання та організація масштабних корпоративів. Забезпечення контролю за збереженням матеріальних цінностей. Консультація відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надаються. Вживання заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій.
Розгляд претензій, пов'язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів, проведення необхідних організаційно-технічних заходів. Здійснення контролю за відповідним оформленням приміщень, стеження за розміщенням, оновленням і станом реклами всередині приміщення і зовні будівлі. Контроль за наявністю продукції, замовлення продуктів та хозтоварів. Підбір необхідного персоналу, проведення співбесід, проведення стажування. Забезпечення чистоти і порядку в приміщенні і на прилеглій до нього території. Контроль дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, вимог виробничої санітарії та гігієни. Табелювання персоналу. Інформування керівництва про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів та заходи для їх ліквідації. Забезпечення виконання працівниками вказівок керівництва закладу.

Продавець-консультант

з 10.2018 по 07.2019 (9 місяців)
Інтертоп, Киев (Роздрібна торгівля взуттям та шкіряними виробами в спеціалізованих магазинах)

Освіта

НУХТ

ННІЕіУ, Фінанси, банківська справа та страхування, Киев
Вища, з 2019 по 2021 (1 рік 6 місяців)

НУХТ

Фінанси і кредит, Київ
Вища, з 2015 по 2019 (3 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: