Резюме від 16 жовтня 2017 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4262664

Главный инженер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Білопілля
Готовий працювати:
Білопілля, Дистанційно, Київ, Конотоп, Суми, Харків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник

з 06.2000 по нині (23 роки 10 місяців)
Підприємство з ремонту рухомого складу вагонів

Вмію працювати з проектною та іншою технічною документацією, маю досвід роботи з машинами та механізмами з використанням теоретичних знань, вмію організовувати процес виробництва, маю досвід менеджмента та керівництва з колективом в кількості до 200 чоловік, маю досвід роботи освоєння налагодження новітніх технологій та розробок.

Освіта

Харківська державна академія залізничного транспорту"

За спеціальністю – «Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту» кваліфікація «інженер-механік». Денна форма навчання., Харьков
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 9 місяців)

Освіта технічного напрямку для здобуття навичок в сфері будівництва та ремонту залізничного транспорту

Додаткова інформація

Володіння мовами: Українська, російська вільно, англійська зі словником. Наявність водійського посвідчення категорії «В», стаж водія з 1994 р, Володіння ПК на рівні впевненого користувача.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: