Резюме від 24 жовтня 2022 PRO

Елена

Менеджер по роботі з клієнтами, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
ТОВ «КLEVER-WORK» Агенство з працевлаштування закордоном, Кременчук (Рекрутингове агенство з працевлаштування закордоном)

Обробка вхідних дзвінків, консультація клієнтів з питань працевлаштування закородоном, підбір вакансій. Інформаційний супровід клієнтів. Оформлення договорів, заповнення візових анкет.

Співвласник бізнесу

з 04.2017 по 11.2020 (3 роки 7 місяців)
Фізична особа-підприємець. Сімейний бізнес - компанія з продажу та монтажу натяжних стель., Кременчук (Продаж та монтаж натяжних стель)

Розвиток бізнесу практично з нуля. Розробка власного логотипу, брендування. Розробка і впровадження різних маркетингових заходів. Пошук та ведення клієнтів від моменту покупки до монтажу. Попередження виникнення та вирішення конфліктних ситуацій.Створення і активне розширення власної клієнтської бази. Ціноутворення, розробка власних калькуляцій. Адміністративна робота. Бухгалтерська робота (вела два ФОПи ІІ групи). Облік доходів і витрат.

Заступник керівника регіонального структурного підрозділу

з 08.2005 по 04.2017 (11 років 8 місяців)
ТОВ "Транспортна компанія "САТ", Кременчук (Транспорт, логістика)

Організація роботи регіонального структурного підрозділу в межах своїх функціональних обовязків.Пошук та залучення нових клієнтів, консультаційна робота з клієнтами, попередження виникнення і вирішення конфліктних ситуацій у разі їх виникнення. Робота з договорами, контроль над розмірами і строками дебіторської заборгованості, робота з проблемною дебіторською заборгованостю, звірка взаєморозрахунків з клієнтами. Участь в складанні бюджету, контроль використання бюджетних коштів. Участь в інвентаризації основних засобів. Забезпечення і контроль виконання плану продажів. Виконання планових і оперативних задач. Навчання і аудит знань персоналу.

Освіта

Институт економіки і нових технологій

Економічний, спеціальність "Бухгалтерський облік і аудит", Кременчук
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 9 місяців)

Диплом з відзнакою.

Знання і навички

MS Office CRM Водійські права кат. B Водіння авто Бухгалтерський облік Adobe Acrobat Reader Adobe Підбір персоналу DC Внутрішній тренер (навчання всіх категорій персоналу) Ведення перемовин з клієнтами Робота з проблемною дебіторською заборгованістю

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: