Резюме від 23 серпня 2018

Олена

Торговый представитель с авто, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Красноград
Готовий працювати:
Красноград, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст по організації зайнятості молоді

з 09.2016 по 09.2017 (1 рік)
Сектор молоді та спорту Краснорадської районної державної адміністрації, Красноград (Забезпечення на території району реалізації державної політики стосовно дітей та молоді, фізичної культури та спорту.)

Метою моєї діяльності було вирішення питань працевлаштування
молоді, забезпечення її зайнятості у вільний від навчання час,
сприяння розвитку молодіжних ініціатив у трудовій сфері,
перепідготовка та підвищення кваліфікації молоді.
Виконання соціальних програм і здійснення заходів, спрямованих на забезпечення соціального та правового захисту дітей та молоді, розвитку фізичної культури і спорту, сприяння соціальному становленню і розвитку дітей та молоді, організація оздоровлення, відпочинку і дозвілля, формування здорового способу життя дітей та молоді. Координація діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з питань реалізації державної політики стосовно дітей та молоді, фізичної культури і спорту. Сприяння громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості, молодіжним, дитячим та іншим громадським організаціям у проведенні ними роботи з питань молоді, фізичної культури і спорту. Забезпечення підготовки і проведення навчально-тренувальних зборів спортсменів, участі їх у спортивних змаганнях різних рівнів. Організація і проведення фізкультурно-спортивних заходів серед широких верств населення, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом.

Педагог-організатор

з 08.2015 по 08.2016 (1 рік)
Навчально-виховний комплекс №2, Красноград (Освіта, наука)

Проведення організаційно-масової та культурно-освітньої роботи в дитячих та юнацьких організаціях, дозвілля та відпочинку дітей за місцем проживання;

Освіта

Харківська гуманітарно-педагогічна академія ХОР

Кафедра теорії та методики фізичного виховання; вчитель фізичного виховання, Харків
Вища, з 2015 по 2016 (9 місяців)

Для того, щоб учитель фізичної культури став майстром у розв'язанні педагогічних завдань, йому необхідно цілеспрямовано розвивати свої загально педагогічні й спеціальні (з урахуванням специфіки своєї професії") здібності, включаючи і рухові. Саме цього нас навчали в академії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: