Резюме від 4 березня 2019

Роман

Директор магазина, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор магазина

з 03.2012 по 09.2017 (5 років 6 місяців)
ТОВ "Альфа-Забава" магазин Будинок Іграшок, Киев (Роздрібна торгівля)

Планування, організація, координація діяльності магазину; діяльність по забезпеченню виконання планів продаж; аналіз продаж; управління товарними залишками; звітність: фінансова, маркетингова, господарська, інша; підбір та навчання персоналу; діяльність по підвищенню якості обслуговування клієнтів; облік товару; проведення інвентаризацій товарів та розробка ефетивних способів списання недостачі; участь у розробках систем мотивації персоналу; моніторинг законодавства у сфері торгівлі; взаємодія з контролюючими органами; складання листів, пояснень, відгуків та інших документів на запит клієнтів; проведення переговорів з постачальниками з різних питань; інші обов'язки пов'язані з діяльністю магазина .

Помічник юриста

з 11.2008 по 04.2010 (1 рік 5 місяців)
ТОВ ЮКГ "Яремчук та Партнери", Киев (Юриспруденція)

Реєстрація суб’єктів господарювання різних організаційно-правових форм; громадських організацій; торгових марок, авторського права; складання договорів, листів, скарг, запитів, інших документів правового характеру; консультування юридичних та фізичних осіб з правових питань; ведення переговорів з потенційними клієнтами; взаємодія з державними контролюючими органами; представництво в суді; отримання дозвільної документації; інше.

Освіта

НТУУ «Київський Політехнічний Інститут»

Соціології та Права, Правознавство, Киев
Вища, з 2005 по 2011 (5 років 8 місяців)

Богуславський гуманітарний коледж ім. І. С Нечуя-Левицького

Спеціальність Правознавство, Богуслав
Середня спеціальна, з 2002 по 2005 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Оператор комп'ютерного набору

2005 рік, 5 місяців

Додаткова інформація

Володіння мовами: Українська.
Посвідчення водія: категорія В; користувач комп’ютерною та офісною технікою, знання програмного забезпечення пакету microsoft office, торговий клієнт GMS; іnternet; інше.
Особисті якості: Порядність, комунікабельність, вміння працювати в команді, швидко навчаюсь, не палю, не вживаю наркотики, алкоголь - мінімум.
Хобі: Рибалка, музика, спорт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: