Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Ірина

Няня, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня

з 03.2013 по 10.2023 (10 років 7 місяців)
няня, Київ (Освіта, наука)

Досвід роботи з дітьми від народження до 4 років. 10 років дитячої медичної практики + 10 років робота в сім'ях з дітьми до 4 років.

Володіння методиками догляду та вигодовування дітей першого року життя в повному обсязі, техніка дитячого масажу та знання особливостей психомоторного розвитку. Знання та застосування Методик раннього розвитку та виховання дітей.

Повний догляд за дитиною від грудного віку до 3-х років, приготування їжі та годування, купання, гігієнічні процедури, дотримання режиму провітрювання, прогулянок. гігієна.

Володіння основами дієтології, гігієни, методики зціджування молочних залоз матері-годувальниці, особливостей психології та надання психологічної та фізичної допомоги мамі-годувальниці з вигодовування та догляду за новонародженою дитиною.

Освіта

Ждановське медичне училище

Медична сестра дитячих установ, Маріуполь
Середня спеціальна, з 1986 по 1988 (2 роки)

Знання і навички

Активність Догляд за дитиною Уважність Комунікабельність Відповідальність Творчий підхід Навички дезинфекції

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальність та компетентність, доброта та любов до дітей – мої характеристики.
Хороша няня для чудового малюка від 1 міс. до 3-4 років. Маю дорослу дочку. Візьму на себе відповідальність та обов'язки з догляду та виховання малюка в порядній сім'ї.
Вважаю що виховання дитини починається від народження за допомогою правильного догляду та раннього всебічного розвитку. Буду ідеальною нянею для вашого малюка, тому що я відповідальна, акуратна, доброзичлива і уважна до дрібниць. Бачу в дитині особистість і вмію знайти індивідуальний підхід. Субординація в поведінці є приорітетом.
Витривала фізично та психічно, без зайвої ваги, шкідливих звичок, веду здоровий активний образ.
Винахідлива в іграх, легка на підйом. Спортмайданчик, пісочниця, піші прогулянки. Легко знаходжу контакт з дітьми. Люблю тварин. Довірити дитину мені ви можете з гарантією її безпеки на 200%. Ваша дитина - моя дитина.

Бажаний графік роботи 5/2, 8-9 робочих годин,сб-нд вихідні; можлива робота у вихідні оплачуються окремо(обговорюється). Оплата праці погодинна.Можливі нічні зміни, оплата окремо за іншим тарифом.Рекомендації за вимогою від попереднього роботодавця після погодження з ним, в телефонному режимі надам.

Схожі кандидати

Гувернантка
Київ

Няня
40000 грн, Київ

Няня
20000 грн, Київ

Вихователь
20000 грн, Київ, Бориспіль

Гувернантка
40000 грн, Київ

Няня
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: