Резюме від 21 серпня 2023 PRO

Елена

Менеджер по персоналу, инженер по подготовке кадров, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з персоналу

з 12.2017 по 05.2018 (5 місяців)
ТОВ "Кривбасбуд", Кривий Ріг (Промисловість)

Весь обсяг робіт з кадрового виробництва та звітування

Ведущий инженер по подготовке кадров

з 11.2003 по 05.2017 (13 років 6 місяців)
ОП "Криворожские магистральные электрические сети" государственного предприятия "Национальная энергетическая компания "Укрэнерго, Кривой Рог (Послуги для населення та бізнесу)

Ключові знання та вміння:
-Знання трудового законодавства України, Закону про зайнятість, пенсійне забезпечення, військову службу. Постійний моніторинг періодичних видань.
-Кадрове діловодство: підготовка проектів наказів з особового складу (прийом, переведення, звільнення, відпустки, доплати, заміщення, зміни в облікових даних працівника, відрядження, виробнича практика студентів, навчання без та з відривом від виробництва та інш.)
-Робота з кадровим програмним забезпеченням (програми «Кадри», «1 С: Підприємство 8.2: Облік персоналу та заробітна плата», «MEDok» ).
-Ведення кадрової звітності: щомісячні та річні звіти. Кадровий аудит. Актуарні розрахунки. Табелі обліку робочого часу. Контроль додерження працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку. Облік пільгових категорій (інваліди, чорнобильці, учасники бойових дій, одинокі матері, Списки № 1, № 2)
-Атестація робочих місць за шкідливими умовами праці.
-Ділова переписка з кадрових питань з державними виконавчими службами міста: фіскальною, службою зайнятості, пенсійним фондом, соцстрахом, міським та районними виконкомами.
-Підготовка та ведення святкових заходів до національних та професійних свят на підприємстві (підготовка виробничих характеристик на працівників підприємства, подання клопотань про їх нагородження до державних органів влади, ведення ділової переписки з цих питань, проведення самого свята).
-Ведення кадрового архіву підприємства (підготовка особових справ працівників, наказів та розпоряджень з кадрових питань до архівації, складання опису до архіву, номенклатури справ і т.і.)
-Внесення записів до трудових книжок працівників підприємства.

Освіта

Криворожский экономический институт ГВУЗ "Киевский национальный экономический университет имени Вадима Гетьмана"

Менеджмент организаций, квалификация - менеджер-экономист, Кривой Рог
Вища, з 2005 по 2007 (2 роки 3 місяці)

Диплом с отличием

Криворожский государственный педагогический университет

Географический, Кривой Рог
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 9 місяців)

Диплом с отличием

Додаткова освіта та сертифікати

«Робота на ПЕОМ: Windows, Word, Exсel та Internet»

2005, 2 недели

« 1 С: Предприятие 8.2: Облік персоналу та заробітна плата»

2015, 3 недели

Щопівроку семінари з кадрових питань у Дніпропетровському обласному центрі профспілок працівників енергетики та Криворізькому мі

2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Знання і навички

- Знання трудового законодавства України, Закону про зайнятість, - Кадрове діловодство: підготовка проектів наказів з особового с - Робота з кадровим програмним забезпеченням (програми «Кадри», - Атестація робочих місць за шкідливими умовами праці. - Ділова переписка з кадрових питань з державними виконавчими сл

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Додаткова інформація:
-Зібрана, пунктуальна, посидюча, уважна, творча (маю літературний хист), з грамотною мовою (як діловою, так і писемно-літературною), високою здатністю до навчання, в роботі організована та амбітна, відношусь до неї з великим ентузіазмом.
-Маю потяг до мандрівок, захоплююсь сучасною українською літературою.
-Удова. Виховую двох доньок 8-ми та 17-ти років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: