Резюме від 21 листопада 2021

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4304030

Науковий консультант, викладач хімії

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Word Пользователь ПК MS Office Ведение социальных сетей Написание и редактирование научных текстов Чтение лекций Технический перевод научных текстов

Додаткова інформація

Яніна Зайковська, 1963 року народження, м.Полтава. У 1981 році закінчила середню школу 10 м.Полтави із щолотою медаллю. У 1986 році закінчила з відзнакою Донецький національний університет, хімічний факультет, спеціальність -"хімік, викладач". Диплом - .ЖВ-І N126370. У 1995 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 02.00.04 - Фізична хімія, тема дисертаціі - "Індексний підхід до опису термічних електроциклічних реакцій 1,3,5-гексатриєну, його похідних та аналогів". Диплом кандидата наук КН N 009885. З 1987 року працювала інженером відділу аналітичного контролю ВНДПІвторкольормет, була відповвдальним виконавцем госпдоговірноі тематики з розробки зразків для атомно,-емісійного та рентгено-флуоресцентного аналізу вторинних кольорових металів.З 1989 року навчалась в очній аспірантурі в Донбаській академіі будівництва та архітектури на кафедрі хіміі. Після закінчення працювала науковим співробітником, асистентом, після захисту дисертаціі - доцентом кафедри. З 1995 року працювала доцентом кафедри гуманітарних та природничих дисциплін Донецького університету економіки і права.З 2005 до 2014 ррку- доцент кафедри психологіі, вчений секретар Донецького інституту ринку та соціальной політики. Займалась плануванням та організацією роботи вченоі ради, підготовкою та проведенням акредитаціі та ліцензування як окремих спеціальностей, так і внз в цілому, розробкою навчальних планів та методичних матеріалів, підготовкою та рецензуванням наукових праць та статей.
Маю понад двадцяти п'яти наукових статей в провідних вітчизяних та міжнародних виданнях з проблем квантовоі хіміі, результати досліджень доповідались на міжнародних коніеренціях та симпозіумах WATOC та IUPAC. Брала участь у Зимовій европейській школі з квантовоі хіміі, 1994р., Гельсинки. Володію англійською мовою на рівні intermediate (В1). Маю навички активного користувача ПЕОМ, соціальних мереж, сучасних методів спілкування.
Одружена, маю двох синів (32 та 12 років), мешкаю в Києві.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: