Резюме від 6 квітня 2023 PRO

Василь

Керівник підприємства, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вінниця, Дніпро, Житомир, Київ, Кропивницький, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник підприємства

з 12.2019 по 08.2022 (2 роки 8 місяців)
СОК "Співдружність", Нововоронцовка (Сільське господарство, агробізнес)

Голова правління сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Співдружність» Вирощування сх продукції, надання консультативних послуг. Організував один з перших обслуговуючих кооперативів в районі направлений на розвиток сільськогосподарської обслуговуючої кооперації , що здійснював в системі заходів: - підтримку особистих селянських господарств; - розвиток фермерських господарств; - підтримку розвитку сільської місцевості; - реформування адміністративної та бюджетної системи всіх рівнів.

Заступник директора

з 11.2017 по 11.2019 (2 роки)
ТОВ "НВО Світ агро", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Заступник директора «НВО Світ агро» продаж біопрепаратів та ЗЗР. Контроль продажів по Південному регіону, формування клієнтської бази, організація представництва у регіоні. Приймав активну участь в організації агрономічних конференцій , навчань та заходів по покращенню технологічних процесів у сільськогосподарському виробництві.

Регіональний менеджер

з 12.2016 по 11.2017 (11 місяців)
ГК Біона, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Регіональний керуючий по південному регіону ГК Біона.
Займався питаннями впровадження біотехнологій в агропромисловість Південного регіону (Одеська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька області), завдяки яким продукція сільського господарства стає екологічно чистою та безпечною для кінцевого споживача. В обов'язках-збільшення продажів біопрепаратів у сільське господарство. У підпорядкуванні колектив менеджерів. За період роботи створив широку клієнтську базу, та налагодив співпрацю з основними дистрибюторами південного регіону. Започаткував та провів регіональні дні поля з метою пропаганди біотехнологій для сільгосп виробників.

Голова РДА

з 03.2013 по 03.2014 (1 рік)
Нововоронцовська районна державна адміністрація, Нововоронцовка (Державні організації)

– Голова Нововоронцовської РДА.
До обов'язків входило виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня. Здійснював підготовку та виконання відповідних бюджетів. Спільно із посольством Японії в Україні розробив проект за програмою «Кусаноне» для поліклініки Нововоронцовського р-ну. У 2013 році район посів призове місце у змаганні районів області з урожайності с/г культур.

Заступник голови РДА

з 11.2011 по 03.2013 (1 рік 4 місяці)
Нововоронцовська РДА, Нововоронцовка (Державні організації)

заступник голови Нововоронцовської РДА.
До обов'язків входило курування питань економіки, АПК, соціальних служб та Пенсійного фонду. Мною була розроблена програма соціального та культурного розвитку Нововоронцовського р-ну, що складалася з програм: «Зерно Нововоронцовщини», «Розвитку Зеленого туризму», «Питна вода Нововоронцовщини» та ін.

Начальник Управління агропромислового комплексу Нововоронцовської РДА.

з 04.2011 по 11.2011 (7 місяців)
Нововоронцовська РДА, Нововоронцовка (Державні організації)

Займався питаннями розвитку агропромислового комплексу Нововоронцовського р-ну. АПК району завдяки тісній співпраці з Інститутом зрошуваного землеробства та впровадженню науково обґрунтованого ведення сільського господарства у 2012 році посіло 1 місце за підсумками року у Херсонській обл.

Директор

з 02.2002 по 04.2011 (9 років 2 місяці)
МПП "Рута", Нововоронцовка (Сільське господарство, агробізнес)

директор МПП «Рута». Заснував та очолив приватне підприємство, яке займалося вирощуванням та реалізацією насіння зернових та технічних культур, консультацією приватних виробників, реалізацією ЗЗР та добрив. Займався проблемами підвищення продуктивності сільськогосподарських культур шляхом оптимізації умов мінерального живлення та підвищення родючості ґрунту за дотримання умов охорони навколишнього середовища. Підприємство неодноразово нагороджувалося грамотами та відзнаками за високі результати роботи.

Заступник директора

з 11.2001 по 02.2002 (3 місяці)
НВО "Херсонеліта", Херсон (Освіта, наука)

Займався організацією виробництва насіння дослідних господарств Інституту зрошуваного землеробства УААН. Впроваджував нові форми організації насінництва, основні завдання якого зводилися до прискореного розмноження насіння і підтримання генетичних ознак та властивостей вирощуваних у виробництві сортів.

Директор

з 04.1996 по 11.2001 (5 років 7 місяців)
Дослідне господарство "Піонер", Любимівка (Сільське господарство, агробізнес)

Очолював насіннєве господарство академії аграрних наук ДГ «Піонер». Загальна площа господарства 9200 га сг. угідь в т.ч ріллі 8662 га. Тваринництво налічувало: корів 500 голів, молодняк ВРХ 2400 гол, свиней 5000 голів. У підпорядкуванні 857 робітників. Господарство неодноразово займало передові місця з вирощування СГ продукції в районі. Виховав плеяду спеціалістів та керівників в АПК району. Здійснював розробку ефективних заходів для збільшення виробничого потенціалу на основі раціональної системи ведення господарства, спеціалізації та інтеграції виробництва з урахуванням економічної оцінки землі, забезпеченості виробничими фондами і трудовими ресурсами.

Агроном

з 01.1992 по 04.1996 (4 роки 3 місяці)
ДГ "Піонер", Любимівка (Сільське господарство, агробізнес)

агроном ДГ (дослідне господарство Української Академії аграрних наук) «Піонер»

Освіта

Херсонський аграрний університет

Агрономічний, Херсон
Вища, з 1985 по 1991 (6 років 3 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

НАДУ при Президенту України

рік: 2013

ХДАУ навчання за спеціальністю сільськогосподарське дорадництво

2019

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Наявність успішного досвіду в управлінні та продажах продуктів. В сфері управління

Знання мов

Німецька — середній

Додаткова інформація

Маю права водія категорії А,В.С.
Є слухачем 2-го курсу заочної форми навчання Національної академії державного управління при Президентові України.
Закінчив у 2019 році курси сільськогосподарських дорадників. Внесений в реєстр Дорадчої служби України, як дорадник з агрономічних питань. Маю видані наукові статті. Навчався в аспірантурі Херсонського сільськогосподарського інституту.
Особисті досягнення: Неодноразово нагороджувався грошовими преміями, грамотами та дипломами за високі досягнення у роботі.Відповідальний, легко навчаюся, маю організаторські здібності. Веду здоровий спосіб життя.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: