Резюме від 20 жовтня 2017

Юля

Няня, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Ніжин
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Нежинский государственный университет имени Николая Гоголя

Психологии и социальной работы, социальная педагогика, Нежин
Вища, з 2012 по 2017 (4 роки 9 місяців)

2010-2012 рр. – Ніжинський обласний педагогічний ліцей при Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, музично-філологічний факультет, напрямок «Філологія»
2012-2017 рр. – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя,
Факультет психології та соціальної роботи, спеціальність «Соціальна педагогіка; практична психологія», освітній ступінь: «бакалавр», кваліфікація: Бакалавр соціальної педагогіки. Соціальний педагог.
2017- 2018 н.р. – навчаюся в магістратурі на заочній формі навчання з спеціальності «Соціальна робота» та отримаю кваліфікацію «Магістр соціальної роботи, викладач вищого навчального закладу», спеціалізація: Управління соціальним закладом.

Додаткова інформація

Знання мов: українська, російська – вільно, англійська – добре.
Знання офісного обладнання (принтер, сканер, ксерокс).
Впевнений користувач ПК (Word, Excel, Internet, Power Point, оргтехніка і т.п.).
Комп`ютерні навички: комп’ютерний набір, корегування текстів, електронні таблиці, запис інформації на різні носії, використання Internet ресурсів і т.д.
У зв’язку з отриманою кваліфікацією та переліком вивчених дисциплін володію психологічними методиками, проводжу психологічні консультації.

ВЛАСНІ ЯКОСТІ: комунікабельна, відповідальна, організована, послідовна та чітка в діях, уважна, пунктуальна, привітна, тактовна, стримана, охайна, ввічлива, прагну до самовдосконалення та осягнення нових знань і вмінь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: