Резюме від 12 лютого 2018 PRO

Зоя

Няня для грудної дитини, новонародженого, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня

з 06.2010 по 02.2018 (7 років 8 місяців)
Приватна особа, Київ (Освіта, наука)

Повний догляд за новонародженим
Турбота про безпеку дитини
Організація і дотримання режиму
Годування, приготування їжі для дитини
Гігієнічні процедури (сповивання, купання, загартовування і т.д.)
Щоденні прогулянки
Читання книг, ігри з дитиною
Підтримка порядку в дитячій кімнаті
Підтримка іграшок та дитячої коляски в чистоті
Догляд за одягом дитини
Виконання призначень педіатра і інструкцій батьків дитини
Знайомство немовляти з оточуючим світом.

Патронажна сестра медична

з 08.1979 по 06.2010 (30 років 10 місяців)
дитяча поліклініка, Луцьк (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Освіта

Ківерцівське медичний коледж

Сестра медична, Ківерці
Середня спеціальна, з 1976 по 1979 (2 роки 9 місяців)

Знання мов

Російська — середній

Рекомендації

1.Лісіцина Яна Борисівна

1.Лісіцина Яна Борисівна

Мама

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Добрий день!

Мене звати Зоя Миронівна. 38 років свого трудового стажу я присвятила дітям. За цей час понад три десятиліття я працювала патронажною медсестрою у своєму рідному місті Луцьку, де допомагала та консультувала молодим мамам, як доглядати за немовлятами, лікувала та обстежувала діток.
Вже більше 7 років я працюю нянею на повний робочий день. Хоча насправді у роботі няні немає поняття “робочий день” або його закінчення. Бо ти або любиш дитину, дбаєш і думаєш майже весь час про неї, або ні.

У роботі мами взагалі ж нема вихідних. Я чудово це знаю, адже виховала двох дорослих синів, якими можу пишатися. Це вартувало мені, як і будь-якій мамі, багато сил, нервів та “набитих ґуль”. Я чудово усвідомлюю, що для нас, мам, наші діти завжди залишаться дітьми. Навіть якщо їм скоро 30. Тому це – довічний проект і разом з тим радість, натхнення і любов.

Сучасні мами дуже заклопотані: багато встигають, раніше виходять на роботу. У багатьох матусь є свої проекти та хобі, які вони не можуть або не бажають кидати після народження дитини. Материнство, я переконана, - це лише нова можливість. Тож професія няні покликана допомогти молодій матусі залишатися у своєму темпі, робити усе, що хочеться і не переживати за дитину. Хороша няня – це змога встигати більше, пізнавати нову для себе роль мами, не забуваючи при цьому про себе, свої захоплення і потреби, самореалізацію, роботу.

За час своєї роботи нянею я виховала 4 діток з найменшого віку. З моїми вихованцями ми спілкуємося, підтримуємо зв’язок з їх батьками, я ходжу до них на Дні народження. Бо робота з дітьми – це завжди про любов і про почуття. Будь-яка крихітка, яку ти береш на руки, - це жива людинка, що потребує тепла, ніжності та турботи. З моїми вихованцями нас поєднує любов. До кожної дитини потрібно знайти свій підхід, і це буває дивовижний виклик – відкрити характер нової, ще зовсім крихітної, людинки і порозумітися, полюбити один одного. Тож я віддаю у своїй роботі з дітьми їм всю свою енергію, знання та використовую весь свій професійний досвід для того, аби малюкам було добре, вони радісно пізнавали світ і дорослішали.
Є рекомендації з попередніх місць роботи нянею.
P.S. повне резюме за запитом
З повагою
Дячук Зоя Миронівна

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: