Резюме від 13 червня 2022 PRO

Олександр

Кухар, пекар, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кондитер

з 11.2020 по нині (3 роки 6 місяців)
Атома Кава, Київ (Торгівля)

Виготовлення кондитерських виробів згідно технологічних карт. Дотримання санітарних норм на робочому місці.

Кухар

з 08.2020 по 10.2020 (2 місяці)
Кафе "Штрудель", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Супровід під час запуску кафе: від підбору та розстановки обладнання до запуску роботи кухні.
2. Розробка та запуск у продаж випічки за власними рецептами.
3. Продукція власного виробництва: штруделя солодкі й солоні, тарти, круасани солодкі й солоні, еклери, пироги солодкі й солоні, десерт "тіраміссу".

Старший кухар, пекар-технолог

з 07.2019 по 03.2020 (8 місяців)
Кафе-пекарня «Back&CaKe Café», Київ (кафе-пекарня)

Запуск меню кафе-пекарні з нуля. Підбір та разстановка обладнання, кухонного приладдя для кухні. Підбір сировини для виробництва продукції, розробка та введення в меню страв, розрахунок калькуляції на готову страву, дотримання санітарних норм, охайність на робочому місці.
Розроблено та введено у виробництво/продаж більше 30 страв (випічка солодка та солона: пироги, круасани, кекси, булочки; супи, салати, сандвічі, хліб, ланчі).
За 4 місяці кафе вийшло на самоокупність.

Пекар, завідуючий виробництвом

з 12.2014 по 05.2017 (2 роки 5 місяців)
Мережа сімейних ресторанів «МАМАМІЯ», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Впровадив та розвинув лінію випічки в мережі ресторанів. Розробив та виготовляв такі види хлібо-булочної продукції: чіабата (для паніні), хліб для крутонів, хліб на тости до морозива, круасани та ін.
Добре знаю кухню ресторану, стояв на різних процесах.
Володію знаннями технологічного процесу виготовлення хлібо-булочних виробів та харчових продуктів. Маю досвід розробки та впровадження у виробництво виробів з різних видів тіста.

Пекар

з 01.2005 по 12.2014 (9 років 11 місяців)
ТОВ «САВА», Київ (виробництво)

•досвід роботи з хлібо-булочними виробами (різні види тіста);
•організація робочого процесу;
•акуратність у роботі, знання санітарних норм;
•творчий підхід у роботі, висока працездатність.

Освіта

Київське професійно-технічне училище №32

Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2001 по 2003 (1 рік 5 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Email Поштовий клієнт Фотографія Розробка та випікання хлібо-булочної продукції.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Працюю з усіма видами тіста. Можу розробити та впровадити у виробництво будь-яку випічку.

Допоможу відкрити кафе-пекарню (підбір та розстановка обладнання, розробка та впровадження меню, підбір та навчання персоналу, дотримання санітарних норм та техніки безпеки на робочому місці).

Бажаний графік роботи: 5/2, Сб-Нд вихідні
Не розглядаю роботу у нічну зміну
та пропозиції від торговельних мереж!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: