Резюме від 1 грудня 2020 PRO

Анна

Завідувач сектору, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Сєвєродонецьк
Готовий працювати:
Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів – державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Луганської області

з 12.2018 по нині (5 років 5 місяців)
Державна екологічна інспекція у Луганській області, Сєвєродонецьк (Освіта, наука)

Знання природоохоронного законодавства, Закону України «Про державну службу», Закону України «Про запобігання корупції» тощо. Розгляд, перевірка та підготовка проектів відповідей на звернення громадян, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування тощо. Підготовка та аналіз інформації про результати інспекційної діяльності. Підготовка, аналіз інформації та звітності про результати інспекційної діяльності. Ведення діловодства у відділі. Проведення перевірок (у тому числі документальних), складання відповідно до законодавства актів за результатами здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог природоохоронного законодавства, надання обов’язкових до виконання приписів щодо усунення виявлених порушень вимог законодавства та здійснення контролю за їх виконанням. Складання актів перевірок та протоколів про адміністративні правопорушення та розгляд справ про адміністративні правопорушення, накладення адміністративних стягнень у випадках, передбачених законом. Розрахунок розмірів шкоди, збитків і втрат, заподіяних державі внаслідок порушення природоохоронного законодавства. Сприяння підвищенню екологічної освіти та екологічному вихованню установ, організацій, суб’єктів господарювання, громадян та ін.

Інженер 1 категорії (з корозії)

з 01.2015 по 12.2018 (3 роки 11 місяців)
ЧАО "ЛИНИК", Лисичанск (Гірнича промисловість)

Здійснення координації, методичного та технічного керівництва групою корозії та хімічного аналізу складу металу. Організація роботи по підвищенню науково-технічних знань працівників групи, застосування передових методів та прийомів праці. Участь у розробці робочих інструкцій, інструкцій з експлуатації лабораторного обладнання, інструкцій по охороні праці, контроль їх виконання.Організація та проведення роботи по визначенню хімічного складу металів, визначення корозійної активності зворотних вод та технологічних середовищ на об’єктах підприємства по даних хімічних аналізів середовищ, показникам корозії та корозійної стійкості металевих зразків; по визначенню скорості корозії металу, стінок технологічного обладнання за даними товщинометрії. Організовувати проведення та проводити роботи по корозійним випробуванням при розслідуванні причин підвищеного корозійного зносу обладнання. Освоєння нових приладів по визначенню хімічного складу металів. Складання звітності по утворенню відходів та викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря в структурному підрозділі.

Освіта

Технологічний інститут Східноукраїнського Національного університету ім. В. Даля (м. Сєвєродонецьк)

Хімічні технології органічних речовин, Сєвєродонецьк
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Магістр (з відзнакою) за спеціальністю Хімічні технології органічних речовин, квалификація інженер-технолог у галузі хімічних технологій, інженер-дослідник

Знання і навички

MS Word Користувач ПК MS Office Email AutoCAD Поштовий клієнт Управлінські навички Ведення документації Веб-браузери

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

- активна життєва позиція, цілеспрямованість, стресостійкість;
- організаторські здібності, комунікабельність;
- відповідальність, оптимізм, оперативність;
- креативність, здібність до навчання, акуратність;
- відповідальна та добросовісна, уважна, здатність концентруватись на деталях;
- прагнення до професійного росту, уміння працювати у команді та визначати пріоритети.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: