Резюме від 4 листопада 2019

Ірина

Вчитель початкових класів, викладач, вихователь

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Надвірна

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Черпак Ірина Ярославівна
Домашня адреса:

Телефон:
Електронна пошта (e-mail):
Дата народження:
Сімейний стан:

78452, Івано – Франківська область, Надвірнянський район, с.Верхній Майдан, вул. Берегова,67
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
28.09.1994р.
заміжня

ОСВІТА:
•У 2010 році закінчила Верхньомайданську середню загальноосвітню школу Надвірнянського району Івано – Франківської області.
•У 2014 році завершила навчання в Ржищівському гуманітарному коледжі за спеціальністю “Вчитель початкових класів, вчитель англійської мови в початкових класах ”.
•У 2016 році отримала диплом бакалавра в Переяслав - Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди за спеціальністю “Вчитель української мови та літератури ”.
•У 2018 році здобувала ступінь магістра в Переяслав - Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди за спеціальністю “Українська мова і література”. Присвоєно кваліфікацію викладач української мови і літератури, вчитель української мови і літератури, зарубіжної літератури, англійської мови.
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
•У 2015-2017 pp. працювала у НВК “Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5” м. Обухова Київської області на посаді вчителя початкових класів.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
•Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, дисциплінована. Шкідливих звичок не маю.
СПЕЦІАЛЬНІ ЗНАННЯ ТА НАВИКИ:
•ПК – MS Office, Інтернет – як упевнений користувач (Word, Exсel, Power Point, Outlook), навички роботи з (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera та ін.).
ЗНАННЯ МОВ:
•Українська – рідна; російська – вільно, англійська мова – базова.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: