Резюме від 19 вересня 2023 PRO

Владислава

UX/UI Designer, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Senior UI/UX, Product Designer

з 11.2020 по 07.2023 (2 роки 8 місяців)
Umma Life inc., Київ (IT)

Створення і робота з новою соціальною мережею для мусульман. Керування проектом від початку розробки до виходу на міжнародну роботу. Робота з веб- та мобільною системою, UI/UX, контроль розробки, тестування та просування сайту в інших соціальних мережах. Створення нового додатку для платформ IOS та Android.

UX/UI Designer, Product Designer

з 12.2019 по 01.2021 (1 рік 1 місяць)
CIAT Intertainment, Київ (IT)

Розробка мобільних додатків; Збір інформації про проекти та аудиторію; Дизайн і промальовування користувальницьких інтерфейсів та адаптація під різні пристрої; Створення макетів і прототипів; QA тестування; Складання проектної документації для розробників; Створення графічного матеріалу; Розробка дизайну системи проектів; Створення відео; Управління проектами

UX/UI designer

з 06.2019 по 11.2019 (5 місяців)
AFS Agro Flow System GmbH, Київ (IT)

Робота зі стартап проектами: створення з нуля робочої платформи, адаптація під різні мобільні пристрої, розробка мобільного додатка, UX дизайн усієї платформи, оптимізація контенту, створення презентацій, UI дизайн, створення клікабельного прототипу у Figma, креативність та правильний підбір функціоналу для платформи.

WEB-дизайнер

з 01.2019 по 03.2019 (2 місяці)
EDIPRESSMEDIA Ukraine, Київ (Media)

Створення банерів для соц.мереж; точки входу; брендинг; створення catfish та HTML-5 банерів у програмі Adobe Animate; створення Landing Pages; робота з готових макетів та їх редизайн.

UX - designer

з 01.2018 по 12.2018 (11 місяців)
ООО "СЛЭМЗ", Харків (Машинобудування)

Редизайн сайтів, створення банерів, каталогів, галерей, переробка графічного матеріалу, оптимізація візуального контенту, робота на майданчику WordPress, ретуш та колористика фото, SEO оптимізація графічного контенту.

Освіта

Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова

Менеджмент, Харків
Вища, з 2013 по 2018 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

UI/UX Designer

2018 р., 3 місяці

3D Artist

2023 р., 3 місяці

Знання і навички

Drawing Prototyping Design Wireframe Rendering IOS UI Android Conducting presentations CRM MS Project Project management Logic Pro Management skills Testing QA Documentation management Figma UI-дизайн UX-дизайн Blender 3D-моделювання Unity Material design HIG Mobile application design HTML&CSS Адаптивний дизайн Adobe Illustrator Adobe Photoshop Створення прототипів Розробка лендингів Slack Jira Розробка фірмового стилю

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Портфоліо: https://www.behance.net/vladisbelk5404

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: