Резюме від 5 листопада 2022

Олексій

Руководитель проекта, начальник участка ремонта телекоммуникационной сети

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Ірпінь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Чернов Олексій Станіславович

Вік: 46
Місто проживання: м. Ірпінь
Сімейне положення: Одружений
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Посада: Керівник проектів

Мета

Влаштуватися на добре оплачувану роботу в сфері телекомунікаційні мережі , яка дозволить реалізувати весь потенціал моїх знань, досвіду і прагнення досягати результатів.

Досвід роботи

Назва компанії: АТ «Банкомзв’язок», м.Київ
Посада: Начальник цеха з виробництва Відділу впровадження та виробництва Департаменту комплексних систем беспеки.
Період роботи: 01.04.2015 — 28.04.2017
Обов’язки:
Організація та контроль за ходом виробництва, та забезпеченням виробництва технічною документацією, устаткуванням, інструментом, матеріалами, комплектуючими виробами.
Вживати заходів щодо забезпечення ритмічності виконання календарних планів виробництва, запобігання та усунення порушень ходу виробничого процесу, а також здійснення підготовки виробництва нових видів виробів.

Назва компанії: АТ «Банкомзв’язок», м.Київ
Посада: Заступник начальника відділу виробництва Департаменту телекомунікаційних та спеціальних систем
Період роботи: 01.11.2010 — 01.04.2015
Обов’язки:
Організація та контроль за ходом виробництва, та забезпеченням виробництва технічною документацією, устаткуванням, інструментом, матеріалами, комплектуючими виробами, транспортом, вантажно-розвантажувальними засобами тощо, а також за здійсненням підготовки виробництва нових видів виробів.
Контроль виконання взаємних вимог і претензій підрозділів підприємства, аналізує результати їх діяльності за попередній плановий період з метою виявлення можливостей більш повного і рівномірного завантаження потужностей, устаткування і виробничих площ, скорочення циклу виготовлення продукції.
Проводить роботу з виявлення і освоєння технічних нововведень, які сприяють поліпшенню технології, організації виробництва і зростання продуктивності праці.
Знати і виконути вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
Освіта

Навчальний заклад: Донецький Державний технічний університет
Ступінь: Спеціаліст
Назва спеціальності: Гірничий інженер-електромеханік
Період навчання: 1993 -1998
Вміння та навики

Участь в міжнародному проекті по реконструкції готелю, в якості головного інженера, на теріторії Абхазії, замовником якого Грузинська компанія Інгурі Гес
Наявність сертифікатів від бренда AMP Netconnect ACT 1 (монтаж СКС), ACT 2 (тестування і сертифікація СКС), ACT 3 (розробка і проектування СКС), також АКТ 1«Інсталяція СКС ОК-net», сетифікат « Теоритичні та практичні основи монтажу і тестування ВОЛЗ»
Проходження тренінга « Управління Проектами для Керівників» ( Projekt Management for Executive) 16 hours.
Комп'ютерні навички, володіння ( Word, Excel, то що)

Додаткова інформація

Хороші організаторські та управлінські здібності. Сумлінний, дисциплінований, без шкідливих звичок, веду спортивний спосіб життя. Аналітичний склад розуму, здатність до навчання, здатність прийняття нестандартних рішень, працездатність, цілеспрямованість, стресостійкість, висока ступінь відповідальності, комунікабельність, ділова етика, старанність, вміння працювати в команді, дисциплінованість, акуратність.
Водійські права. Котегорії А,В,С.
Закордонний паспорт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: