Резюме от 15 ноября 2017

Дмитренко Ірина Володимирівна

Помічник керівника з маркетингу, 6 000 грн/мес.

Полная занятость.

Дата рождения:
25 февраля 1997 (20 лет)
Город:
Киев


Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Офіціант

с 01.2017 по 04.2017 (3 месяца)
Ресторан «Georgia (Джорджия)», Киев (Ресторан)

•Перевіряти наявність необхідної продукції в залі та на барі:
- Необхідну продукцію треба отримати на складі;
- Про відсутність відповідної продукції інформувати адміністратора;
•Перед початком роботи офіціант повинен довідатися про відсутні блюда на кухні, а також протягом робочої зміни стежити за змінами по асортиментах;
•Зустрічати й розміщювати гостей у залі за столами;
•При прийманні замовлення бути уважним до побажань гостей щодо готування блюд і напоїв.
•Вірно розраховувати гостей.
•Офіціант зобов`язаний проводжати гостей, говорити «До побачення й обов`язково запрошувати відвідати ресторан ще. інформувати гостей про майбутні акції, торжества проведених в ресторані.

Бармен-офіціант, баріста

с 08.2016 по 01.2017 (5 месяцев)
Farsh Fesh&meat., Киев (Кафе)

•Дотримуватися робочого розпорядку і вчасно виходити на своє робоче місце.
•Мати акуратний, охайний вигляд;
•Перевіряти наявність необхідної продукції в залі та на барі:
- Необхідну продукцію треба отримати на складі;
- Про відсутність відповідної продукції інформувати адміністратора;
•Перед початком роботи офіціант повинен довідатися про відсутні блюда на кухні, а також протягом робочої зміни стежити за змінами по асортиментах;
•Зустрічати й розміщати гостей у залі за столами;
•При прийманні замовлення бути уважним до побажань гостей щодо готування блюд і напоїв.
•Під час роботи офіціант зобов`язаний строго дотримувати правша обслуговування
•Офіціант зобов`язаний проводжати гостей, говорити «До побачення й обов`язково запрошувати відвідати ресторан ще. інформувати гостей про майбутні акції, торжества проведених в ресторані.
•Всі зауваження й побажання гостей - обов`язково повідомляти адміністрації
•Вірно розраховувати гостей.
•Бармен повинен відпускати продукцію за замовленням, відповідно до вимог до приготування напоїв та технологічними картами.
•Виконувати замовлення швидко, точно, якісно, щоб клієнт був задоволений
•У кінці своєї робочої зміни бармен приводить в порядок своє робоче місце (протирає дзеркала, стійку, виносить сміття, наповнює бар чистим посудом).

Оператор

с 03.2016 по 07.2016 (4 месяца)
ARCE contact center, Киев (Сontact center)

•Обслуговування інформаційної лінії;
•Прийняття та оформлення замовлень;
•Інтерв'ювання цільової аудиторії;
•Облік вхідних дзвінків, заповнення базової інформації по дзвінках.
•Прийом скарг, що надходять, а також їх обробка, подальше перенаправлення надійшла інформації в потрібні відділи.

Менеджер зі стандартів викладки

с 06.2015 по 08.2015 (2 месяца)
ТФ «Рудь», Киев (ТОВ)

•Відвідувати торгові точки відповідно до маршруту та графіку на закріпленій ним території;
•Забезпечувати максимально ефективну викладку продукції ТМ «Рудь» у торговій точці;
•Забезпечувати розширення частки продукції ТМ «Рудь» у торговельному обладнанні за рахунок основних конкурентів;
•Ефективна комунікація з працівниками ТТ.


Образование

ДВНЗ «Київський національний торговельно-економічний університет»

Маркетинг і реклама., Киев

Неоконченное высшее, с 09.2015 по 02.2018 (2 года 5 месяцев)

Заочна форма навчання.


Профессиональные навыки

  • Навыки работы с компьютером
    Уміння працювати з ПК: Word, Excel, Access, Power Point, , R-keeper.

Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме

Резюме в категории
Резюме по городам

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: