Резюме від 18 березня 2023 PRO

Вячеслав

Зоотехнік, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Богуслав
Готовий працювати:
Вінниця, Луцьк, Хмельницький, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

лаборант

з 09.2003 по нині (20 років 8 місяців)
Котовська района державна лабораторія ветеринарної медицини, (АПК), Подільськ (Котовськ) (Сільське господарство, агробізнес)

відбір та приймання зразків продукції, оформлення супровідних документів, проведення фізико-хімічних, мікологічних та інших випробувань продукції ( зерно, корми, комбікорми, комбікормова сировина, продукція рослинного та тваринного походження) на відповідність НД. Проведення дослідження кормів, комбікормів і кормових добавок за показниками якості і безпеки. Проведення біохімічних досліджень сироватки крові, молока, сечі. Досвід роботи з лабораторним обладнанням. Оформления звітів, висновків. Контроль мікроклімату та санітарного стану приміщень та стану обладнання. Оформлення графіків повірки обладнання. Замовлення заявок на витратні матеріали. Контроль умов зберігання витратних матеріалів та зразків продукції.
Приготування та контролювання розчинів реактивів, дезрозчинів. Замовлення, актуалізація нормативних документів. Підготовка документів та участь в проведенні аттестації випробувальних лабораторій.

Провідний лікар хімік-токсиколог

з 09.1997 по 12.2001 (4 роки 3 місяці)
Одеська регіональна лабораторія ветеринарної медицини, Одеса (Сільське господарство, агробізнес)

Освіта

ОСХИ

Ветеринарна медицина, Одеса
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 11 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК Управлінські навички Аналіз даних та статистичне виведення данних мовою R Юридичні аспекти створення та ведення бізнесу в Україні Основи оподаткування в Україні Захист прав споживачів Тестування програмного забезпечення Основи інформаційної безпеки Фінансовий менеджмент

Додаткова інформація

Робота з ПК проф. Розробка та аналіз рецептів комбікормів для тварин.
Підготовка випробувальних лабораторій до атестації ( технічна компетентність) і акредитації ( 17025). Аналіз і корекція раціонів годування тварин і птахів, складання і аналіз рецептів комбікормів. Видача рекомендацій по годуванню, змісту і підвищенню продуктивності і збереженню здоров'я тварин. Аналіз отриманих результатів досліджень . Аналіз і розрахунок ефективності продуктивності. Мінімізація затрат на виробництво за рахунок підвищення продуктивності тварин.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: