Резюме від 2 березня 2021 PRO

Євгенія

Офіціант, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Buffet Stewart

з 09.2019 по нині (4 роки 8 місяців)
Американська круїзна компанія "Princess Cruises", Інші країни (Обслуговування в сфері елітних подорожей та екскурсій по всьому світу. Судна компанії являють собою найкращі конструкторські рішення легендарних океанських лайнерів і готелів світового класу, оформлених з урахуванням новітніх досягнень сучасності)

Обслуговування гостей в буфетах та ресторанах, сервіровка напоїв та їжі.
Доставка їжі та напоїв через рум сервіс.

Офіціант

з 04.2018 по 08.2019 (1 рік 4 місяці)
Кафе-бар "The Roastery by Odessa", Одеса (виготовлення, реалізація та організація споживання, безпосередньо на місці, кулінарної продукції, продаж напоїв)

сервіровка столів, своєчасна заміна скатертин та серветок у міру їх забруднення, прийом замовлення від гостей,допомога гостям вибрати страви і напої, орієнтація їх по часу приготування замовлених страв, розширення середнього чека на гостя, контроль своєчасності приготування і товарний вигляд страв, перед подачею на стіл, подача замовлених страв.
розрахунок гостей за замовлення,підтримування чистоти в залі, оформлення залу і сервірування столів відповідно святкових подій.

Офіціант

з 11.2017 по 03.2018 (4 місяці)
Мережа ресторанів "Pomodoro", Одесса (виготовлення, реалізація та організація споживання, безпосередньо на місці, кулінарної продукції, продаж напоїв)

офіціант

з 11.2015 по 11.2017 (2 роки)
мережа ресторанів "Pesto Cafe", Киев (виготовлення, реалізація та організація споживання, безпосередньо на місці, кулінарної продукції, продаж напоїв, іноді в супроводі деяких форм розважальних програм ресторану)

сервіровка столів, своєчасна заміна скатертин та серветок у міру їх забруднення, прийом замовлення від гостей,допомога гостям вибрати страви і напої, орієнтація їх по часу приготування замовлених страв, розширення середнього чека на гостя, контроль своєчасності приготування і товарний вигляд страв, перед подачею на стіл, подача замовлених страв.
розрахунок гостей за замовлення,підтримування чистоти в залі, оформлення залу і сервірування столів відповідно святкових подій.

Офіціант

з 11.2012 по 10.2015 (2 роки 11 місяців)
Мережа ресторанів "Батьківська Хата", Автобан Київ-Одеса (виготовлення, реалізація та організація споживання, безпосередньо на місці, кулінарної продукції, продаж напоїв)

Освіта

КНУКіМ

Міжнародний туризм, Киев
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 9 місяців)

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: