Резюме від 21 листопада 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4440891

SMM-копирайтер (PR, реклама)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

специалист отдела документооборота и мониторинга документов

з 04.2017 по 10.2017 (6 місяців)
Апеляционный суд г. Киева, Киев (гос структура)

Посадові обов'язки: 1. Здійснення прийняття та перевірки судових справ, інших матеріалів та документів, що стосуються їх розгляду тощо, їх первинного опрацювання, реєстрації в Автоматизованій системі електронного документообігу «Апеляція» (далі – АСЕД «Апеляція») та передачі структурним підрозділам апарату суду з урахуванням компетенції та адресатам.
2. Здійснення прийняття кореспонденції, її обробки, розподілу, первинного опрацювання та реєстрації в АСЕД «Апеляція», передачі структурним підрозділам апарату суду з урахуванням компетенції, а також на подальший розгляд голові суду, його заступникам, секретарям судових палат та керівнику апарату.
3. Проведення випереджувального моніторингу термінів виконання документів.
4. Здійснення перевірки, прийняття, збереження переданих до відділу судових справ, інших матеріалів та документів тощо та реєстрації в АСЕД «Апеляція», а також своєчасного відправлення за належністю

Додаткові відомості : - знання законодавства; - знання MS Office, інтернет, оргтехніки;

Освіта

ХНУГХ им. Бекетова

Менеджмент, Харьков
Незакінчена вища, з 2016 по 2017 (1 рік 3 місяці)

НЮУ им. Ярослава Мудрого

Хозяйственно правовой, Харьков
Вища, з 2011 по 2017 (5 років 5 місяців)

публикация и участие в международной научной конференции

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: