Резюме від 21 листопада 2017

Светлана

Инспектор отдела кадров, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

1С:Бухгалтерия MS Office Windows Бухгалтерский учет Пользователь Internet Пользователь ПК

Додаткова інформація


Досвід роботи 2016р- по теперішній час
ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
Посада: ревізор
1.Посадові обов'язки: Проводити позапланову ревізію складів, магазинів; вибіркові перевірки окремих груп товарів на складах, магазинах. Своєчасно оформлювати результати ревізії і подати їх на розгляд керівнику відділу обліку і контролю.Брати участь в планових інвентаризаціях, які проводяться щомісячно у складах, магазинах.Давати оперативні вказівки керівнику ревізованого об’єкту про усунення виявлених порушень і недоліків, перевіряти виконання поданих вказівок.
2.Контролювати порядок складання звітності на основі первинних документів, а також організацію проведення інвентаризації на складах підприємства.
2015-2016 р.
Державний банк „Ощадбанк”
Посада: старший контролер-касир
Посадові обов'язки: Підготовка всієї необхідної документації для розрахунково-касового обслуговування. Кредитування юридичних осіб, повний супровід клієнта по всьому спектру послуг у банку.
2008-2010 рр.
ТОВ «Укрпромбанк»
Посада: старший економіст кредитного відділу
Посадові обов'язки: Переговори з клієнтами. Підготовка пакета документів для укладення договорів та надання кредитів. Аналіз фінансового стану юридичних осіб. Подання програм кредитування на розгляд кредитного комітету. Документальне оформлення всіх договорів (кредити, позики) і бухгалтерських проводок протягом строку кредитування.
2007-2008 р.
Державний банк „Ощадбанк”
Посада: старший економіст кредитного відділу
Посадові обов'язки: Робота з юридичними особами. Оформлення кредитних договорів з клієнтами. Розрахунок грошових потоків, контроль фінансового станом позичальників. Робота з заставами. Залучення вільних коштів в інших банків та їх розміщення.
2005-2007 рр.
Державний банк „Ощадбанк”
Посада: старший економіст
Посадові обов'язки: Підготовка всієї необхідної документації для розрахунково-касового обслуговування. Кредитування юридичних осіб, повний супровід клієнта по всьому спектру послуг у банку.
2004-2005рр.
ПП «Полісся»
Посада: інспектор відділу кадрів
Посадові обов'язки
Ведення кадрової документації, прийом на роботу, звільнення співробітників, організація і проведення атестаційних комісій та ін.
Освіта1998-2000рр.
Житомирський економіко-правовий технікум
Спеціальність: Фінанси і кредит
2000-2003рр.
Херсонський економіко-правовий інститут
Спеціальність: Фінанси і кредит

Додаткові відомості•Німецька мова – зі словником
•ПК – досвідчений користувач (повний пакет програм MS Office, Word, Excel, Підприємство 7.7).
•Основні риси:
Відповідальність, скрупульозність, пунктуальність, комунікабельність, самоорганізованність, відданість роботі, вимогливість до себе та інших, швидке засвоєння нової інформації

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: