Резюме від 3 серпня 2009

Маша

Дизайнер одежды-модельер-конструктор, 50 003 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

помошник

з 09.2009 по 11.2009 (2 місяці)
любая, киев (дизайн аксесуаров и одежды)

помошник.дизайнера

помошник

з 01.2009 по нині (15 років 5 місяців)
любая, киев (дизайн одежды и аксесуаров)

помошник.дизайнера

Додаткова інформація

МОДЕЛЮВАННЯ Й СКЛАДАННЯ КОМПОЗИЦЇ КОСТЮМУ З УРАХУВАННЯМ ІНДИВІДУУМУ

У поняття «гарний смак» вкладається наступний зміст: створення потрібної речі вчасно й правильним способом.
Костюм вибирається так щоб підкреслити індивідуальність. Або, щоб бути добре одягне-ною (одягненим), потрібно зрозуміти зв'язок індивідуальності з одягом (костюмом у цілому). Жінка яка стежить за змінами моди, повинна засвоїти важливу істину - не всяка мода йде до всіх типів людей, але є всілякі варіанти, які жінка може застосувати з урахуванням своєї індивідуально-сті. При аналізі індивідуальності виникають питання: жінка консерватор або екстреміст (прихи-льник крайніх поглядів); чи атлетичної статури (яка вимагає строгого костюму) або дуже жіночна (що дозволяє використовувати, наприклад м'які тканини, обробку оборками й т.і.); чи драматична по характеру (що дозволяє їй одягатися помітно, яскраво) або вона тиха й урівноважжена (тоді її костюм не повинен бути зухвалим, хоча в цьому випадку потрібний кольоровий акцент, щоб дода-ти невелику «іскорку», що не вистачає такій жінці). Конфлікт між тим, як жінка виглядає й тим, як хоче виглядати, звичайно відображається у виборі такого плаття яке не відповідає індивідуально-сті. Якщо жінка сполучає у собі декілька перерахованих вище якостей, то вона може підкреслю-вати костюм тим або іншим, залежно від обставин. Точно так же, як модель повинна відповідати індивідуальному типу людини, вибір кольору повинен вирішуватися з урахуванням індивідуальн-ості.
Якщо придбаний костюм пасує жінці, значить виконано першу вимогу - відповідність інди-відуальності. Всі елементи з'єднані в костюм для конкретної людини, повинні органічно допов-нювати один одного, складаючи ансамбль. Якщо гардероб органічний, то краще вибирати (купу-вати) речі темних або нейтральних тонів: їх легше компонувати. Об'ємний гардероб включає, як правило, одяг для наступних випадків - для оселі; спортивний одяг (для активного й неактивного спорту); для вулиці, служби, подорожей; ошатна; для особливо врочистих випадків. В таких випа-дках одяг різниться за формою, кольором, матеріалом, декором.
Вечірній костюм для особливо врочистих випадків робиться звичайно більш відкритим, з більш ошатних тканин. У ньому особливо яскраво проявляються риси сучасної моди. Форма й аксесуари, більше чим матеріал, визначають характер сукні. Так, шовкову сукню строгого покрою, зі скромним малюнком можна надягти на службу. Сукня із цього ж матеріалу, але ускладненої конструкції й з ошатними прикрасами стає вечірнім. Одна й теж сукня залежно від характеру доповнень може бути одягнена в різних випадках (це варто мати увазі при обмеженому гардеробі жінки).
Вибір тканин повинен відповідати формі й призначенню сукні. Щільні тканини більше
відповідають суворим, відпрацьованим лініям, м'які тканини можуть використовуватися в моделях більш вільних форм і різноманітних ліній. Структура тканини визначає вибір аксесуарів. Так, перли гармонують з шовковими тканинами тонкої структури. Вибір структури тканини також визначається комплекцією фігури й віком жінки. Так, тверді, блискучі тканини не пасують жінкам з повною фігурою, тому що, відбиваючи світло вони роблять фігуру ще об'ємніше, і також не рекомендуються жінкам похилого віку, тому що вони підкреслюють незграбність ліній особи й фігури.
Відомо, що тканини із дрібним малюнком роблять спокійне враження, тканини ж з великим малюнком досить помітні, і сукні з таких тканин може дозволити собі носити жінка тільки з гарною, пропорційно складеною фігурою. Крім того тканини з великим малюнком підходять великим жінкам, однак, якщо жінка завелика, то їй не слід вибирати тканини з великим малюнком, тому що вона буде здаватися ще більшою. Якщо жінка має не ідеальні пропорції, то вона повинна вибирати такі малюнки, лінії яких робили б її фігуру більш правильною.
Прояв смаку при виборі тканин полягає в умінні підібрати малюнок, що відповідає індивідуальності й призначенню сукні, а також з урахуванням моди.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: