Андрій

F&B менеджер, керівник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник служби рестораного сервиса

з 12.2020 по нині (3 роки 9 місяців)
ТОВ ГК"Юність". Premier Hotel Odesa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

-Постановка завдань та цілей
-Створення, опрацювання, оформлення та друк меню
-Контроль касової дисципліни
-Ведення звітності
-Фінансове планування
-Складання бюджету та планів за ключовими показниками роботи
-Складання штатного розкладу
-Автоматизація та оптимізація робочих процесів
-Організація командної роботи
-Звіти
-Контроль витрат на госп матеріали, посуд та обладнання
-Розробка мотиваційної програми для персоналу
-Реклама (контент план, бюджетування)

Менеджер ресторану

з 05.2020 по 12.2020 (7 місяців)
ТОВ ГК "Юність" Premier Hotel Odesa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник ресторану

з 10.2018 по 03.2020 (1 рік 5 місяців)
Готель "Дюк" р-н ЛенМар, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Фінансове планування
-Складання бюджету та планів за ключовими показниками роботи
-Складання штатного розкладу
-Автоматизація та оптимізація робочих процесів
-Організація командної роботи
-Робота з постачальниками
-Укладання договорів
-Інвентаризації
-Звіти
-Контроль витрат на госп матеріали, посуд та обладнання
-Підбір та навчання персоналу
- -Реклама (контент план, бюджетування)

F&B Менеджер

з 07.2014 по 10.2018 (4 роки 3 місяці)
Готель-Bristol 5*, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- управління та контроль роботи персоналу (складання графіків роботи персоналу);
- прийом замовлень на проведення банкетів, організація та контроль їх проведення;
- організація та прийом участі у планових інвентаризаціях;
- Проведення закупівлі та облік товару;
- Складання внутрішньої звітності в кінці робочої зміни;
- організація кейтерингу;
- Створення комплексу заходів, спрямованих на залучення гостей.

Завідувач виробництвом

з 02.2011 по 07.2014 (3 роки 5 місяців)
Одеська обласна державна адміністрація, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Розвиток підприємства, організація роботи персоналу, закупівля продуктів, розробка меню. Відновлення функцій підприємства.
- розробка та оновлення меню
- підбір, навчання, організація та контроль роботи персоналу
- Складання заявок на закупівлю необхідних продуктів
- Складання технологічних карт, контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технології приготування.

Освіта

ОНАПТ

Гостинично-ресторанный бизнес, Одеса
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

ОВПУ, МТС

Технолог громадського харчування, Одеса
Середня спеціальна, з 2009 по 2013 (4 роки)

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS PowerPoint
  • Profit
  • MICROS
  • Fidelio
  • Кулинария

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

- Досвід управління у сфері обслуговування понад 5 років
- моніторинг ринкових цін, підбір постачальників, забезпечення роботи відділу постачання;
- координація господарської діяльності;
- підбір, навчання персоналу, дотримання кадрової політики;
- складання та дотримання квартального та річного бюджетів, мінімізація витрат;
- Розробка нових страв, систематизація та оптимізація меню
- є бронзовим призером міжнародного конкурсу кухарів;