Андрій
F&B менеджер, керівник
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4442058/
Досвід роботи
Керівник служби рестораного сервиса
з 12.2020 по нині
(3 роки 9 місяців)
ТОВ ГК"Юність". Premier Hotel Odesa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
-Постановка завдань та цілей
-Створення, опрацювання, оформлення та друк меню
-Контроль касової дисципліни
-Ведення звітності
-Фінансове планування
-Складання бюджету та планів за ключовими показниками роботи
-Складання штатного розкладу
-Автоматизація та оптимізація робочих процесів
-Організація командної роботи
-Звіти
-Контроль витрат на госп матеріали, посуд та обладнання
-Розробка мотиваційної програми для персоналу
-Реклама (контент план, бюджетування)
Менеджер ресторану
з 05.2020 по 12.2020
(7 місяців)
ТОВ ГК "Юність" Premier Hotel Odesa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник ресторану
з 10.2018 по 03.2020
(1 рік 5 місяців)
Готель "Дюк" р-н ЛенМар, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Фінансове планування
-Складання бюджету та планів за ключовими показниками роботи
-Складання штатного розкладу
-Автоматизація та оптимізація робочих процесів
-Організація командної роботи
-Робота з постачальниками
-Укладання договорів
-Інвентаризації
-Звіти
-Контроль витрат на госп матеріали, посуд та обладнання
-Підбір та навчання персоналу
- -Реклама (контент план, бюджетування)
F&B Менеджер
з 07.2014 по 10.2018
(4 роки 3 місяці)
Готель-Bristol 5*, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- управління та контроль роботи персоналу (складання графіків роботи персоналу);
- прийом замовлень на проведення банкетів, організація та контроль їх проведення;
- організація та прийом участі у планових інвентаризаціях;
- Проведення закупівлі та облік товару;
- Складання внутрішньої звітності в кінці робочої зміни;
- організація кейтерингу;
- Створення комплексу заходів, спрямованих на залучення гостей.
Завідувач виробництвом
з 02.2011 по 07.2014
(3 роки 5 місяців)
Одеська обласна державна адміністрація, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Розвиток підприємства, організація роботи персоналу, закупівля продуктів, розробка меню. Відновлення функцій підприємства.
- розробка та оновлення меню
- підбір, навчання, організація та контроль роботи персоналу
- Складання заявок на закупівлю необхідних продуктів
- Складання технологічних карт, контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технології приготування.
Освіта
ОНАПТ
Гостинично-ресторанный бизнес, Одеса
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)
ОВПУ, МТС
Технолог громадського харчування, Одеса
Середня спеціальна, з 2009 по 2013 (4 роки)
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- MS PowerPoint
- Profit
- MICROS
- Fidelio
- Кулинария
Знання мов
Англійська — початковий
Додаткова інформація
- Досвід управління у сфері обслуговування понад 5 років
- моніторинг ринкових цін, підбір постачальників, забезпечення роботи відділу постачання;
- координація господарської діяльності;
- підбір, навчання персоналу, дотримання кадрової політики;
- складання та дотримання квартального та річного бюджетів, мінімізація витрат;
- Розробка нових страв, систематизація та оптимізація меню
- є бронзовим призером міжнародного конкурсу кухарів;