Резюме від 24 травня 2023 PRO

Павло

Вчитель історії, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Науковий співробітник

з 11.2015 по 01.2016 (2 місяці)
Центральний Державний історичний архів України в місті Києві, Київ (зберігання особистих архівних фондів діячів культури і мистецтва України)

опис архівних фондів

Організатор екскурсій

з 08.2013 по 09.2013 (1 місяць)
Заповідник "Софія Київська", Київ (музей), Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Надавав консультації щодо послуг, які пропонує Заповідник. Головним завданням був продаж екскурсій за 500 гривень. Місячну норму в 20 екскурсій перевиконав.

Освіта

Київський Національний університет імені Тараса Шевченка

Історичний факультет, спеціальність "Історіографія, джерелознавство та спеціальні історичні дисципліни", Київ
Вища, з 2006 по 2012 (6 років 1 місяць)

2015 року закінчив аспірантуру, готуюся до захисту кандидатської дисертації на тему: "Документи Київської Судової палати в ЦДІАК України як історичне джерело (1879-1919 рр.)
2012 року закінчив з червоним дипломом магістратуру історичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка на кафедрі архівознавства та спеціальних галузей історичної науки. Захистив магістерську роботу, яка була присвячена документації політичної поліції Російської імперії, як історичному джерелу з історії України.
2010 року закінчив бакалавратуру історичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка на кафедрі архівознавства та спеціальних галузей історичної науки. Займався дослідженням документації Служби Безпеки Організації українських націоналістів та губернських жандармських управлінь часів Російської імперії, як історичного джерела з історії України.

Знання і навички

Знання офісних програм Ведення соціальних мереж Фотографія

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Рік співпрацював з проектом "Symbolon. Центр середньовічних та ранньомодерних студій", пишучи статті на тему військової історії Середніх віків. Писав історичні статті для часопису Verbum.

Заснував і успішно проваджу власний проект "Терція. Цікаво про військову історію".

Особливий інтерес до військової історії ніяким чином не заважає цікавитися іншими аспектами історичної науки. Постійно поповнюю багаж знань по історії України та світу. Особливий інтерес виявляю до історії Католицької Церкви, яка дуже гармонійно поєднує і релігійний, і суспільний, і політичний, і військовий аспекти історичної науки.

Працюю над книгою, яка буде присвячена дуелям на території Речі Посполитої XVI - XVII століття.

За час навчання в університеті успішно проходив педагогічну практику у школі та університеті. Неодноразово брав на себе додаткові години, оскільки любив цим займатися. Маю досвід роботи з дітьми у дитячих таборах.

Маю хороше почуття гумору, яке, зокрема, допомагає знаходити вихід із складних ситуацій.

Упевнений, що ніколи не пізно навчитися чомусь новому, готовий до нових завдань та з відповідальністю та інтересом візьмуся до справи.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: