Резюме від 4 квітня 2024 PRO

Олександр

Операційний директор мережі ресторанів, керуючий рестораном, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану, сервісу доставки азіатської кухні

з 08.2020 по 12.2023 (3 роки 4 місяці)
Kitoko Sushi Wok, Київська область (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
Створення концепції та стратегії проекту.
Відкриття та запуск проекту з «0»
Оформлення підприємства
Оформлення дозвільної документації
Розробка штатного розкладу, підбір та навчання персоналу
Розробка системи оплати праці, посадових інструкцій, функціональних обов'язків
Створення власної служби доставки
Організація та контроль роботи ресторану та доставки
Контроль якості обслуговування відвідувачів
Робота з постачальниками
Контроль залишків продуктових та матеріальних запасів
Маркетинг. Реклама. Просування у соціальних мережах та месенджерах, подальший контроль та аналіз ефективності
Управління економічною діяльністю (планування доходів, видатків)
Досягнення:
Власноруч створив ідею та формат закладу
В даному регіоні надав людям якісний та зручний сервіс доставки
З першого місяця роботи заклад став популярним та прибутковим

Керуючий рестораном, Регіональний директор

з 03.2010 по 06.2020 (10 років 3 місяці)
OKKO Group, Калинівка (Київська обл.) (Готельно-ресторанний бізнес)

З 2010 по 2020 Керуючий рестораном, одночасно з 2011 по 2017 Регіональний директор мережі ресторанів. (A la minute, Pasta Mia, MEI WEI, Hot Cafe)

Регіональний директор (13 ресторанів в управлінні) 2011-2017р.
Обов'язки:
- операційне керування мережею
- стратегічне бізнес-планування
- розробка та управління бізнес-процесами мережі
- запуск нових ресторанів та нових форматів у мережі
- пошук, підбір, адаптація, навчання та розвиток керівників ресторанів
- підвищення якості обслуговування у довіреному регіоні
- опрацювання та впровадження нових продуктів та товарів
- робота над зниженням собівартості продуктів шляхом переговорів та пошуку нових постачальників
- моніторинг цін та закупівля якісних продуктів за нижчою ціною на ринках та у безпосередніх виробників
- комунікація з усіма контролюючими державними органами влади
- участь у формуванні маркетингової політики мережі
- участь у розробках систем оплати праці, мотиваційних програм
Досягнення:
- значне покращення всіх основних фінансово-економічних показників Мережі, їхня стійка позитивна динаміка
- безпосередня успішна участь у розвитку та запуску з(0) всіх нових проектів Компанії
- участь у розробці та впровадженні корпоративних стандартів Мережі

Керуючий рестораном 2010-2020р.
Обов'язки:
- Забезпечення безперебійної роботи ресторану 24\7
- Виконання всіх планових показників
- Збільшення продажів, прибутку, продуктивності
- відповідальність за збереження та дбайливе використання обладнання та інвентарю, його інвентаризація
- пошук, адаптація, навчання та розвиток співробітників усіх рівнів відповідальності
- Контроль за виконанням персоналом технології продажів, стандартів сервісу
- комунікація та вирішення питань з органами державної влади
- ведення всієї первинної документації в 1С8 (всі проводки)
- ведення всієї кадрової документації
- взаємодія з постачальниками, планування замовлень на продукти
Досягнення:
- ресторан лідер усієї мережі з реалізації протягом 10 років
- найвищий середній чек по всій мережі протягом 10 років
- Відсутність плинності серед персоналу, 80% персоналу пропрацювала зі мною 10 років.

Керуючий рестораном

з 11.2006 по 12.2009 (3 роки 1 місяць)
ТОВ «Азія» - Ресторан «Таверна Захід-Схід», Київська область (Готельно-ресторанний бізнес)

Заміський ресторан «Таверна Захід-Схід»
Обов'язки:
Відкриття ресторану з «0»
Оформлення підприємства
Оформлення дозвільної документації
Складання меню ресторану
Організація та контроль роботи ресторану
Стандартизація та контроль якості сервісу та кухні
Контроль якості обслуговування відвідувачів
Робота з державними структурами
Звітність, бюджетування.
Первинна бухгалтерія 1С7
Проведення інвентаризації та ревізії;
Надходження накладних, калькуляційні картки.
Нарахування та видача заробітної плати.
Складання та затвердження штатного розкладу
Робота з постачальниками
Досягнення:
Навчання нового персоналу
Проведення банкетів на оптимально вигідних умовах, як для ресторану, так і для замовника.
Правильне складання асортименту та націнка винної карти, карти бару.
Відкриття ресторану з «0»

Директор ресторану

з 04.2006 по 10.2006 (6 місяців)
ТОВ «Конкорд-Груп», Мережа ресторанів “Carte Blanche”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сигарний бар "La Casa del Habano"
основні обов'язки:
Оформлення підприємства
Оформлення дозвільної документації
Складання списку барної продукції та винного магазину
Націнка бару та винного магазину
Управління закладом
Робота зі звітами
Робота з постачальниками

Старший адміністратор ресторану

з 05.2005 по 03.2006 (10 місяців)
ТОВ «Конкорд-Груп», Мережа ресторанів “Carte Blanche”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан європейської кухні «Маячок»
основні обов'язки:
Робота зі звітами з інвентаризації (участь у проведенні повної та вибіркової інвентаризації складу та підрозділів)
Контроль товарних запасів
Контроль за наявністю та правильністю технологічних та калькуляційних карт
Контроль за наявністю всієї необхідної документації у куточку споживача
Прийом замовлень на банкети, фуршети, презентації, вечірки
Робота з персоналом

Тренінг менеджер

з 11.2004 по 05.2005 (6 місяців)
ТОВ «Конкорд-Груп», Мережа ресторанів “Carte Blanche”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Центральний офіс «Конкорд Груп»
основні обов'язки:
Набір нового персоналу
Проведення співбесід з барменами та офіціантами
Тестування персоналу
Проведення тренингів:
- правила сервірування;
- правила подачі страв та напоїв;
- знання винної карти та міцного алкоголю

Адміністратор ресторану

з 05.2003 по 11.2004 (1 рік 6 місяців)
ТОВ «Конкорд-Груп», Мережа ресторанів “Carte Blanche”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан української кухні «Курені»
основні обов'язки:
Управління поточною роботою в ресторані за напрямами взаємодії офіціант-кухня, офіціант-бар, адміністратор хостесу.
Контроль за рівнем сервісу
Ведення внутрішньої документації ресторану
Прийом замовлень на банкети, фуршети, презентації, вечірки.

Офіціант

з 02.2002 по 05.2003 (1 рік 3 місяці)
Готельно-ресторанний комплекс «Братислава», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Київський Національний Університет Культури та мистецтв

Факультет менеджменту готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Вища, з 2001 по 2005 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

«Школа Він» Дмитра Сидоренка (курси сомельє)

2006, два місяца

Велика кількість мотиваційних та освітніх тренінгів з менеджменту, бізнес-планування та управління

З 2008 по 2019 рік

Знання і навички

R-Keeper Стратегічне планування Організованість Управлінські навички Користувач 1С Користувач ПК Користувач ОС Windows Водійські права кат. B

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості
•швидке навчання, прагну розвинути професійні якості, не зупинятися на досягнутому;
•комунікабельний, вмію працювати як у команді, так і приймати самостійні рішення та нести за них відповідальність;
• володію хорошими організаторськими здібностями.

Додаткові відомості:
•Права категорії «В»;
•Наявність свого авто;
•Рекомендації на вимогу;
•Готовність до відряджень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: