Резюме від 14 січня 2024

Артур

Агроном

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Корсунь-Шевченківський
Готовий працювати:
Київ, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Агроном

з 10.2013 по нині (10 років 7 місяців)
стов АФ Корсунь, Корсунь-Шевченківський (Сільське господарство, агробізнес)

Організація та проведення всих технологічних операцій на ввіреній дільниці, контроль якості внесення ЗЗР. Налаштування та контроль посівних систем. Організація та проведення боротьби зі шкідниками, хворобами та бурянами. Організація виконання заходів з підвищення врожайності сільськогосподарських угідь, родючості ґрунтів; раціонального використання робочої сили, сільськогосподарської техніки, правильного застосування органічних та мінеральних добрив, пестицидів, регуляторів росту рослин.
Також контроль над додержанням робітниками правил охорони навколишнього природного середовища, правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
Основіні вирощувані культури на дільниці:
-цукровий буряк
-кукурудза
-озима та яра пшениця
-соняшник
-соя

Агроном із захисту рослин

з 05.2012 по 10.2013 (1 рік 5 місяців)
СТОВ Аграрник, Корсунь-Шевченковский (Сільське господарство, агробізнес)

Організація і проведення заходів щодо боротьби з шкідниками і хворобами рослин, бур'янами, дотримання строків і високу якість робіт, розробка річних і календарних планів захисту рослин, визначення потреб у коштах на захисні роботи, закупівлю хімічних препаратів, аналіз ефективності заходів, доцільності їх виконання і окупності, інструктаж механізаторів та інших працівників, зайнятих на роботі з хімічними препаратами; обстеження полів, зерноскладів і сховищ; додержання правил техніки безпеки при роботі з хімічними препаратами та їх збереженні; складання планів заходів щодо захисту рослин.

Освіта

БНАУ

Агрономічий, Біла Церква
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 7 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: