Резюме від 23 серпня 2019

Ірина

Ветеринар, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Львів, Рівне, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Гамова Ірина Зіновіївна
Домашня адреса: 47737, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, с. Підгородне вул. Садова.
Контактний телефон: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); e-mail: - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 31.01.1990рік.
Мета: Постійна, цікава робота в злагодженому колективі, стабільний дохід. Набути необхідний професійний досвід, використати та реалізувати його в своїй роботі. Вдосконалювати свої знання та навички.
Освіта: Повна вища: 2007-2013р. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. Спеціальність лікар ветеринарної медицини, спеціаліст.
Додаткова освіта: 2015-2016 Курси первинної професійної підготовки працівників підрозділів патрульної служби у Львівському державному університеті внутрішніх справ.
Досвід роботи: Липень 2017 - серпень 2017 року працювала в СПД – Денис З.П. на посаді керуючий магазином.
Грудень 2015 - липень 2017 року працювала в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області на посаді інспектора патрульної поліції.
Жовтень 2014 - вересень 2015 року працювала в Тернопільській регіональній державній лабораторії ветеринарної медицини на посаді лікаря ветеринарної медицини – епізоотолога 1 категорії.
Професійні та особисті якості: Відповідальність, рішучість, чесність, комунікабельність, старанність, вміння працювати в команді, здібність до швидкого навчання, вміння знаходити вихід із складних ситуацій, готовність пройти будь-яку професійну підготовку, необхідну для роботи в компанії.
Додаткова інформація: Знання англійської, російської, польської мови – розмовний рівень. Знання ПК на рівні користувача, наявність водійських прав категорії "В", досвід водіння 5 років. Також наявний власний автомобіль.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: