• PRO

Дмитро

Пиццайоло, бренд-шеф (пицца), 45 000 грн

Розглядає посади:
Пиццайоло, бренд-шеф (пицца), Технолог харчового виробництва, Ревізор, Технік, Керівник мережі АЗК, Керівник з розвитку
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
29 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Піца-Шеф

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
Ghost, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття піцерії. Створення меню для піци, калькуляційних, технологічних карт. Проробка салатів, бургерів, піци. Навчання персоналу для роботи з дров'яною піччю.
Попрацюйте меню з Вами для Вашого закладу.
Food phoo з детальним опрацюванням.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Пицца-Мастер

з 10.2019 по 01.2020 (3 місяці)
Queen, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show. Для вашого закладу!
Розпалювання, печі. Italy
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Шеф-Пиццайоло

з 04.2019 по нині (6 років 4 місяці)
MarioRestaurant, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

.Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Судья, Pizza Fest 2018

з 11.2018 по нині (6 років 9 місяців)
Турнир Пиццайоло, Львів (Второй открытый, чемпионат Украины по Пицце! Pizza Fest 2018)

Тренер. Приватні уроки Піца акробатики
Піца акробатика.Навчання фрістайлу з тестом!
Проводити шоу програми для дітей та дорослих.
Проводжу виїзне навчання піцайоло
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.

Участник. CAMPIONATO MONDIALE DELLA PIZZA. PIZZA WORLD CHAMPIONSHIP 2018

з 04.2018 по 04.2018 (менш ніж місяць)
Категорії виступів “Індивідуальний фрістайл” "Неаполітанська Піцца", Italia. Parma (CAMPIONATO MONDIALE DELLA PIZZA. PIZZA WORLD CHAMPIONSHIP 2018)

Pizza Fest 2017, Львов

з 10.2017 по нині (7 років 10 місяців)
Финалист турнира. Pizza Fest 2017 Украини, Львов (Первый открытый, чемпионат Украины по Пицце! (Турнир Пиццейола Украины))

Тренер. Приватні уроки Піца акробатики
Піца акробатика.Навчання фрістайлу з тестом!
Проводити шоу програми для дітей та дорослих відкриття ресторанів та піцерій!
Попрацюйте меню з Вами для Вашого закладу.
Food phoo з детальним опрацюванням.
Приватна практика для дому та сім'ї.
Групові заняття.
Pizza show Для вашого закладу, відкриття, або Гастро вечора!

Бренд шеф

з 08.2017 по нині (8 років)
MIRO CAFE, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття піцерії.

Пиццайолло

з 02.2017 по 06.2019 (2 роки 4 місяці)
Vino e Cucino, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show. Для Вашого закладу.

Проводжу виїзне навчання піцайоло, піца-акробатика.
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Призер Pizza Fest 2016

з 11.2016 по нині (8 років 9 місяців)
Турнир Пиццейола Украины, Киев (Pizza Fesst 2016)

Тренер. Навчання фрістайлу з тестом! Проводити шоу програми для дітей та дорослих відкриття ресторанів та піцерій

Старший Пиццайолло

з 01.2016 по 12.2016 (11 місяців)
Celentano RISTORANTE, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.

Пицайоло

з 06.2015 по 12.2015 (6 місяців)
Celentano RISTORANTE, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Заявки, проведення майстер класів із дітьми.
Pizza Show!
Проводжу виїзне навчання піцайоло Піца акробатика!
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.

Освіта

ВКУ КНТЕУ

Гостинично-ресторанный бизнес), Киев
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (3 роки)

Кухар, 5 розряд

Додаткова освіта та сертифікати

Italian Pizza School... Pasqualino Barbasso

2016, 2 месяца

Nazioale Italiana Acrobati Pizzaioli.. residente Danilo Pagano

2018. 4 месяца

Знання і навички

  • Pizza Acrobatica Trainer

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

До того як Я став Pizza Master Я працював на гарячому цеху ресторану. Але мені завжди хотілося більше спілкування з людьми і я почав думати, як професію кухаря можна поєднати зі спілкуванням. Коли Я побачив Pizza Masters - зрозумів, що це ідеальний синтез Моїх захоплень. У той період якраз в Києві мали відкрити Celentano Ristorante і шукали Pizza Master. “Коли мені сказали, що я підходжу і мене запрошують на безкоштовне навчання у Львів, я подумав, що це вже точно не може бути реальністю. - Але вже через деякий час я дійсно потрапив на обіцяне навчання. Пам'ятаю ресторан на площі Ринок, там місце Pizza Master якраз біля вікна, ти як в акваріумі або на сцені. Тут я відчув себе у своїй тарілці, став не просто кухарем, а шоуменом.”

Зараз Я працюю в ресторані Vino e Cucina. Так як Я вже 3 роки у цій справі - то вже почав передавати свій досвід. Тепер налагоджую процеси в нових ресторанах, навчаю піцайол, прививаю їм любов до цієї справи. “Коли я бачу, що ті хлопці, яких я навчав, зараз мають гарний результат та встигають видавати по 300 піц за день - я щасливий.”
А мрія ресторанчик на колесах, з яким буду мандрувати фестивалями.


Целеустремлённость ,стрессоустойчивость,пунктуальность.
Могу наладить процес пицца,проработки новых блюд,составление калькуляционных карт.Обучение нового персонала,провождение мастер классов и фристайлинга,работа с дровяной печью.

Есть опыт работы с итальянским Пиццайолло
- Pasqualino Barbasso.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Danilo Pagano
.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Riccardo Scaioli
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: