Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Дмитро

Пиццайоло, бренд-шеф (пицца), 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Піца-Шеф

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
Ghost, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття піцерії. Створення меню для піци, калькуляційних, технологічних карт. Проробка салатів, бургерів, піци. Навчання персоналу для роботи з дров'яною піччю.
Попрацюйте меню з Вами для Вашого закладу.
Food phoo з детальним опрацюванням.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Пицца-Мастер

з 10.2019 по 01.2020 (3 місяці)
Queen, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show. Для вашого закладу!
Розпалювання, печі. Italy
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Шеф-Пиццайоло

з 04.2019 по нині (5 років)
MarioRestaurant, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

.Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Судья, Pizza Fest 2018

з 11.2018 по нині (5 років 5 місяців)
Турнир Пиццайоло, Львів (Второй открытый, чемпионат Украины по Пицце! Pizza Fest 2018)

Тренер. Приватні уроки Піца акробатики
Піца акробатика.Навчання фрістайлу з тестом!
Проводити шоу програми для дітей та дорослих.
Проводжу виїзне навчання піцайоло
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.

Участник. CAMPIONATO MONDIALE DELLA PIZZA. PIZZA WORLD CHAMPIONSHIP 2018

з 04.2018 по 04.2018 (менш ніж місяць)
Категорії виступів “Індивідуальний фрістайл” "Неаполітанська Піцца", Italia. Parma (CAMPIONATO MONDIALE DELLA PIZZA. PIZZA WORLD CHAMPIONSHIP 2018)

Pizza Fest 2017, Львов

з 10.2017 по нині (6 років 6 місяців)
Финалист турнира. Pizza Fest 2017 Украини, Львов (Первый открытый, чемпионат Украины по Пицце! (Турнир Пиццейола Украины))

Тренер. Приватні уроки Піца акробатики
Піца акробатика.Навчання фрістайлу з тестом!
Проводити шоу програми для дітей та дорослих відкриття ресторанів та піцерій!
Попрацюйте меню з Вами для Вашого закладу.
Food phoo з детальним опрацюванням.
Приватна практика для дому та сім'ї.
Групові заняття.
Pizza show Для вашого закладу, відкриття, або Гастро вечора!

Бренд шеф

з 08.2017 по нині (6 років 8 місяців)
MIRO CAFE, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття піцерії.

Пиццайолло

з 02.2017 по 06.2019 (2 роки 4 місяці)
Vino e Cucino, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.
Навчання, піца акробатики!
Групові заняття.
Pizza show. Для Вашого закладу.

Проводжу виїзне навчання піцайоло, піца-акробатика.
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Призер Pizza Fest 2016

з 11.2016 по нині (7 років 5 місяців)
Турнир Пиццейола Украины, Киев (Pizza Fesst 2016)

Тренер. Навчання фрістайлу з тестом! Проводити шоу програми для дітей та дорослих відкриття ресторанів та піцерій

Старший Пиццайолло

з 01.2016 по 12.2016 (11 місяців)
Celentano RISTORANTE, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості віддачі страв, заявки, складання графіка персоналу, майстер класи для дітей.

Пицайоло

з 06.2015 по 12.2015 (6 місяців)
Celentano RISTORANTE, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Заявки, проведення майстер класів із дітьми.
Pizza Show!
Проводжу виїзне навчання піцайоло Піца акробатика!
Працівники навчаються без відриву від основного місця роботи
Консультанційний супровід після навчання персоналу
Допомога у підборі професійного обладнання, інвентарю, посуду тощо.
Складання меню піци
Розробка унікальних рецептур (фірмової піци, під стилістику закладу)
Складання калькуляційних та технологічних карт для піци
Показова робота в ресторані як реклама закладу
Допомога у проектуванні піцерії
Метою професійного проектування є зробити зону відділу піци максимально зручною для роботи піцайоло.

Освіта

ВКУ КНТЕУ

Гостинично-ресторанный бизнес), Киев
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (3 роки)

Кухар, 5 розряд

Додаткова освіта та сертифікати

Italian Pizza School... Pasqualino Barbasso

2016, 2 месяца

Nazioale Italiana Acrobati Pizzaioli.. residente Danilo Pagano

2018. 4 месяца

Знання і навички

Pizza Acrobatica Trainer

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

До того як Я став Pizza Master Я працював на гарячому цеху ресторану. Але мені завжди хотілося більше спілкування з людьми і я почав думати, як професію кухаря можна поєднати зі спілкуванням. Коли Я побачив Pizza Masters - зрозумів, що це ідеальний синтез Моїх захоплень. У той період якраз в Києві мали відкрити Celentano Ristorante і шукали Pizza Master. “Коли мені сказали, що я підходжу і мене запрошують на безкоштовне навчання у Львів, я подумав, що це вже точно не може бути реальністю. - Але вже через деякий час я дійсно потрапив на обіцяне навчання. Пам'ятаю ресторан на площі Ринок, там місце Pizza Master якраз біля вікна, ти як в акваріумі або на сцені. Тут я відчув себе у своїй тарілці, став не просто кухарем, а шоуменом.”

Зараз Я працюю в ресторані Vino e Cucina. Так як Я вже 3 роки у цій справі - то вже почав передавати свій досвід. Тепер налагоджую процеси в нових ресторанах, навчаю піцайол, прививаю їм любов до цієї справи. “Коли я бачу, що ті хлопці, яких я навчав, зараз мають гарний результат та встигають видавати по 300 піц за день - я щасливий.”
А мрія ресторанчик на колесах, з яким буду мандрувати фестивалями.


Целеустремлённость ,стрессоустойчивость,пунктуальность.
Могу наладить процес пицца,проработки новых блюд,составление калькуляционных карт.Обучение нового персонала,провождение мастер классов и фристайлинга,работа с дровяной печью.

Есть опыт работы с итальянским Пиццайолло
- Pasqualino Barbasso.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Danilo Pagano
.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Riccardo Scaioli
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: