Резюме від 24 лютого 2020 PRO

Ольга

Копірайтер, редактор

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Копірайтер, редактор

з 10.2018 по нині (5 років 6 місяців)
Проєктна робота, Київ (Бізнес, освіта, наука)

Написання і редагування постів для соцмереж, текстів для лендингів, статей тощо. Переклад матеріалів з російської мови на українську, літературне редагування та коректура дисертацій, авторефератів.

Копірайтер, PR-менеджер

з 12.2017 по 10.2018 (10 місяців)
ТОВ "Олером", Киев (Бізнес, освіта, консалтинг)

Написання постів у соцмережах Facebook, Instagram, Telegram на сторінках компанії, ведення персональних сторінок СЕО, написання текстів для лендингів і сайту компанії, пресрелізів, анонсів для ЗМІ, комунікація і налагодження співпраці з представниками медіа, написання текстів для e-mail розсилок, клієнтських і спонсорських презентацій, рекламних текстів для сайту і соцмереж, листів, слоганів, комерційних пропозицій, публічних промов і презентацій для СЕО компанії, переклад текстів з російської мови на українську і навпаки, участь в організації бізнес-форумів, тренінгів, семінарів.

Заступник головного редактора

з 09.2015 по 10.2016 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Редакція журналу "Дніпро", Киев (ЗМІ, видавнича сфера)

Тематичне планування номера; підготовка макетів електронної та друкованої версій журналу; написання, редагування та затвердження матеріалів; здійснення контролю всіх редакційно-видавничих етапів; проведення презентацій, літературно-мистецьких заходів; участь у книжкових виставках, видавничих і культурних форумах; розробка комунікаційних стратегій для популяризації часопису, ведення сторінки у Facebook; співпраця з авторами.

Викладач української мови за професійним спрямуванням

з 09.2014 по 09.2015 (1 рік)
Національний університет фізичного виховання і спорту України, Киев (Освіта, наука)

Проведення лекцій і практичних занять; розробка навчально-методичних матеріалів відповідно до програми курсу; організація та проведення науково-практичних конференцій; переклад, редагування документації та контенту сайту університету; рецензування російсько-українського словника спортивних термінів.

Копірайтер, редактор

з 09.2009 по 02.2014 (4 роки 5 місяців)
ВД "Бурда-Україна", "Дизайн Світ", Федерація органічного руху України, Киев (ЗМІ, видавнича сфера, маркетинг, реклама, PR)

Літературне редагування матеріалів журналу "ORGANIC UA"; написання PR-статей для журналів "Бурда", "Лиза", "Добрые советы", "Мой ребенок", "Отдохни"; написання, літературне редагування, переклад, рерайт статей, текстів для інтернет-сайтів (mladna.com.ua, aura-soma.kiev.ua, фітнес-клубів тощо); ведення сторінок у Facebook.

Головний редактор

з 12.2007 по 09.2009 (1 рік 9 місяців)
Український Медіа Холдинг, ДФ "Літера М", Киев (ЗМІ, видавнича сфера, маркетинг, реклама, PR)

Підготовка до друку каталогу книжкового клубу "Моя бібліотека" та рекламних буклетів; робота з базою книг, написання анотацій і рекламних текстів, слоганів; літературне редагування та коректура матеріалів.

Відповідальний редактор

з 01.2007 по 12.2007 (11 місяців)
ТОВ "Видавництво "Інфомеблі", Киев (ЗМІ, видавнича сфера, маркетинг, реклама, PR)

Редагування, переклад матеріалів для журналів "Меблеві технології", "Продукти і торгівля"; написання заголовків, слоганів, рекламних статей; участь у тематичному плануванні випуску, планування макета номера, участь у виставках.

Освіта

КНУ імені Тараса Шевченка

Інститут філології, спеціальність "українська мова та література", Киев
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Магістр філології, фахівець з української мови та літератури.
Кандидат філологічних наук.

Додаткова інформація

Захоплення: музика, дзен-буддизм, психологія.

Особисті якості: комунікабельність, дипломатичність, креативність, відповідальність, організованість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: