Резюме від 18 лютого 2019 PRO

Артем

Адвокат, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 12.2017 по нині (6 років 5 місяців)
Індивідуальна адвокатська практика, Днепр (послуги у сфері права)

Помічник судді

з 07.2017 по 12.2017 (5 місяців)
Дніпропетровський окружний адміністративний суд, Днепр (Юриспруденція)

Головним обов'язком було написання судових рішень, які перебували на розгляді у судді. Також в мої обов'язки входила організація роботи іншого помічника судді, якого було надано судді в допомогу та 3-х судових секретарів.

В якості досягнень на даній посаді можу впевнено сказали, що я був одним з найкращих помічників суддів. При написанні судових рішень я керувався виключно законом, принципом верховенства права та справедливості. В судовому рішенні я постійно надавав правові висновки на доречні доводи та аргументи будь-якого з учасників судового процесу. В судових рішеннях по типовим справам я описував деякі обставини, які рідко хто наважувався описати. Я дуже пишаюсь тими судовими рішеннями, які я написав з приводу податкових спорів. Оскільки, написані судові рішення по даним спорам були якісні та справедливі.

Головний державний інспектор юридичного управління

з 09.2013 по 07.2017 (3 роки 10 місяців)
ГУ ДФС у Дніпропетровській області, Днепр (контролю за дотриманням податкового і валютного законодавства, правильністю розрахунку, повнотою і своєчасністю внесення до відповідного бюджету податків, зборів та інших обов'язкових платежів, а також неподаткових доходів, встановлених законодавством)

Представництво інтересів ГУ ДФС у Дніпропетровській області в судах загальної юрисдикції всіх рівнів. Правове супроводження діяльності даного органу.
Був одним з найкращих юристів в даному органі. Надавав юридичну допомогу по спорам з приводу справляння усіх податків і зборів.

Головний державний інспектор юридичного відділу

з 12.2012 по 09.2013 (9 місяців)
ДПІ у Ленінському районі м. Дніпропетровська ГУ ДФС у Дніпропетровській області, Днепр (контролю за дотриманням податкового і валютного законодавства, правильністю розрахунку, повнотою і своєчасністю внесення до відповідного бюджету податків, зборів та інших обов'язкових платежів, а також неподаткових доходів, встановлених законодавством)

Представництво інтересів ДПІ у Ленінському районі м. Дніпропетровська ГУ ДФС у Дніпропетровській області в усіх судах загальної юрисдикції.
Був найкращим юристом даного податкового органу.

Освіта

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Правознавство, Днепр
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 10 місяців)

На мій погляд, даний університет є одним з найкращих у Дніпропетровскій області. Навчаючись у даному університеті я отримав диплом спеціаліста за спеціальністю "Правознавство" та здобув кваліфікацію юриста. Згідно чинного законодавства спеціаліст прирівнюється до магістра.

Додаткова освіта та сертифікати

Рада адвокатів Дніпропетровської області (свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю)

більше року

Знання і навички

Користувач ПК Уміння переконувати Самостійне прийняття рішень Фахівець в галузі податкового законодавства Вміння складання процесуальних документів

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Я маю свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю!

Хотів би зазначити, що я люблю свою професію. Я хороший працівник та постійно прагну до вдосконалення, доводжу свою роботу до логічного завершення. Добре вмію організовувати роботу та мені подобається працювати в команді. В резюме люди можуть написати все, що завгодно, проте не кожен зможе довести, що він професіонал. Я впевнений, що своєю роботою зможу це довести.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: