Резюме від 28 серпня 2019 PRO

Светлана

Перестраховщик, страховщик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника відділу перестрахування

з 02.2018 по нині (6 років 3 місяці)
ПрАТ "СК "Каштан", Київ (Фінанси, банки, страхування)

•Робота з договорами перестрахування і страхування.
•Перестрахування застрахованих ризиків.
•Ведення звітності договорів перестрахування в програмі 1:С

Менеджер по перестрахуванню та страхуванню

з 12.2011 по 12.2017 (6 років)
Страхова компанія "Скіфія", Київ (Фінанси, банки, страхування)

•Перестрахування застрахованих ризиків;
•Ведення первинної звітності договорів перестрахування;
•Розрахунок та укладання договорів ОСЦПВВНТ, ведення звітності по договорам ОСПВВНТ, внесення в Базу МТСБУ використаних Полісів;
•Укладання договорів страхування та ведення звітної документації

Освіта

Київський Торговельно-Економічний Інститут

Технологія продукції громадського харчування, Інженер-технолог, Київ
Вища, з 1988 по 1993 (4 роки 9 місяців)

Інженер-технолог, зав.виробництва,керівник громадського харчування

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

2007- 2011ПП Корж С.В.
Завідуюча магазином
•Ведення документації в програмі 1С, організація роботи магазину роздрібної торгівлі;
•Робота з постачальниками;
•Робота з Клієнт-банк.
2004-2006ЗАТ „Київмлин”
В. О. Начальника булочно-кондитерського комплексу
•Організація процесу виробництва, кадрове забезпечення;
•Закупівля сировини; реалізація продукції.
1998–2004ЗАТ „Київмлин”
Старший товарознавець виробничо-торгівельного комплексу
•Ведення первинної документації;
•Закупівля сировини.
1997–1998ДАК „Укрресурси”
Завідуюча торговельно-виробничим та сервісним комплексом
В підпорядкуванні знаходилися :
•4 заклади громадського харчування – буфет, кафе, їдальня,
•відомчий готель.
•Ведення документації, організація роботи комплексу.
1994–1996Кафе-бар „АНШЛАГ”ТОВ «АГНІС»
Директор
•Повне оформлення і ведення документації;
•Організація роботи кафе, кадрове забезпечення та робота з постачальниками





- Керування легковим автомобілем (права катег.”В”);

•Російська, українська – вільне володіння.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: