Резюме від 19 грудня 2017

Ольга

Юрисконсульт, помощник юриста в тендерный отдел

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Кролевець
Готовий працювати:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet ЛИГА:ЗАКОН MS Outlook Веб-браузеры Adobe Acrobat Reader LibreOffice Adobe 7-Zip Express OpenOffice Calc Писательство

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Городиської Ольги Миколаївни

Мета: зайняття вакантної посади юрисконсульта, помічника юриста.

Дата народження: 12грудня 1994 року (22 роки)
Домашня адреса: м. Кролевець вул. Івана Богуна, 14.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:

серпень 2016р. – до цього часу. Консультант суду (по роботі з персоналом) Кролевецького районного суду Сумської області. Посадові обов’язки:
участь у здійсненні заходів щодо реалізації державної політики з кадрових питань в апараті суду.
Підготовка матеріалів для проведення конкурсного відбору на посади державних службовців апарату суду, оцінювання результатів службової діяльності
Здійснення вивчення та оформлення особових матеріалів кандидатів на зайняття посад в апараті суду, підготовка документів, пов'язаних з прийняттям на державну службу та проходженням державної служби, ознайомлення із Загальними правилами поведінки державного службовця, контроль за добором і розстановкою кадрів працівників апарату суду.
Забезпечення збору інформації та складання графіку відпусток суддів та працівників апарату суду, контроль за його виконанням.
Проведення роботи з обліку, зберігання та оформлення особових справ та трудових книжок суддів і працівників апарату суду.
Вжиття заходів щодо забезпечення своєчасного щорічного подання суддями і працівниками апарату суду декларацій у формі і у строки , встановлені Законом України «Про запобігання корупції», узагальнення інформації та надсилання її у відповідні органи.
Контроль за виконанням плану заходів місцевого суду щодо посилення боротьби з корупційними проявами на відповідний рік з метою профілактики та попередження корупційних діянь, за дотриманням державними службовцями апарату суду Законів України «Про державну службу», «Про запобігання корупції», відповідних актів Президента України та Кабінету Міністрів України, спрямованих на боротьбу з корупцією.
Оформлення матеріалів про прийняття присяги державними службовцями апарату суду, присвоєння рангів державним службовцям, внесення відповідних записів до трудових книжок.
Облік стажу роботи суддів та працівників апарату суду, контроль за встановленням надбавок та наданням відпусток відповідної тривалості.
Підготовка інформації та подання звітів, аналізів, узагальнень про роботу з кадрами місцевого суду за вимогою ТУ ДСА в Сумській області.
- Забезпечення своєчасності, достовірності, об'єктивності, оперативності, стабільності та цілісності статистичної інформації про роботу суду.
- Проведення аналізу даних судової статистики з визначенням тенденцій динаміки основних показників судочинства.
- Організація та здійснення підготовки статистичних таблиць, довідок, інформацій для використання в діяльності суду, на оперативних нарадах, при проведенні перевірок канцелярій суду, на звернення інших відомств, а також для розміщення на веб-сайті суду, тощо.
- участь у здійсненні заходів з підвищення рівня професійної компетентності працівників суду, які займаються первинним обліком.

лютий 2016 р. – березень 2016 р. Проходження виробничої практики у Кролевецькому районному суді Сумської області;

червень 2015 р. – липень 2015 р. Проходження навчальної практики в Сумській дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;

вересень 2013 – червень 2014. Консультант юридичної клініки «PROGESTO».

Освіта:

вересень 2016р. – до цього часу. Заочна магістратура Національного університету імені Ярослава Мудрого, факультет правосуддя;

вересень 2012 р. – липень 2016 р. Денний бакалаврат Сумського державного університет, Навчально-наукоувий інститут права, напрям підготовки «Правознавство». Диплом: В16221302.

Додаткова освіта:

березень 2014 р. – серпень2014 р. Мовна школа GreenApple, мовні курси на рівень upperintermediate.

Додаткові навички: Вільне користування ПК, користування копіювальними, факсимільними пристроями, а також комп’ютерними програмами LibreOffice Calc, LibreOffice Writer, Adobe Reader, Microsoft Office, Microsoft Office, 7-Zip, інтернет - браузерами та поштовою програмою Outlook Express, Ліга-Закон; вільна орієнтація в законодавчій базі та соціально-політичному просторі.

Особисті якості: Комунікабельність, пунктуальність, старанність, відповідальність, легкість сприйняття нової інформації, стресостійкість, цілеспрямованість, ввічливість, самостійність, уважність до деталей, тактовність та витримка, рішучість, наполегливість, системність та самостійність в роботі, активна життєва позиція, креативність, здатність виконувати доручення та спокійно реагувати на зауваження, вміння працювати в команді, ефективно координувати роботу з колегами, здатність сприймати зміни та змінюватись

Особиста характеристика: Не заміжня, дітей немаю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: