Резюме від 14 листопада 2022 PRO

Валентин

Программист WordPress, PHP, HTML, C++, Pascal, 1C, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 06.2017 по 08.2017 (2 місяці)
Ельдорадо, Хмельницкий (Роздрібна торгівля)

Майстерність спілкування з клієнтами, знання товару та послух, що надаються компанією. Основне досягнення досвід та симпатизування клієнту як якісний спеціаліст.

Програміст

з 08.2015 по 10.2017 (2 роки 2 місяці)
Akwasoft, Хмельницкий (моделювання, програмування)

Написання програм, точність виконання покладених завдань. Здобуття нових знань і навичок у сфері програмування.

Освіта

Хмельницький Національний Університет

Факультет економіки і управління, економічна кібернетика, навчаюся на обліку і оподаткуванні (магістратура), Хмельницкий
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік 3 місяці)

Фахівець з економічної кібернетики– це економіст-аналітик, який має високу кваліфікацію у сфері аналізу та управління різноманітними секторами економіки, зокрема: виробництво, фінанси, банківський бізнес, державне управління та ін. Він володіє сучасними методами збору інформації, формування баз даних; аналізу і прогнозування економічних ситуацій з використанням сучасних математичних моделей та новітніх інформаційних технологій; управління економічними об’єктами в умовах невизначеності.
Зпгальні знання економічних наук у всіх напрямках, та здобуття навичок у сфері IT.
Фахівець з обліку і оподаткування сьогодні не тільки здійснює традиційні облік, аналіз, контроль та аудит, зосереджуючись на проблемі збереженні активів підприємства, а й впроваджує стратегічні заходи для підвищення ефективності розвитку підприємства в майбутньому, веде податковий облік з точки зору оптимізації податкових розрахунків та надає податкові консультації.
Підготовка фахівців в Академії спрямована на отримання студентами глибоких знань, які надають йому можливість успішного працевлаштування бухгалтером та податковим консультантом на підприємствах різних форм власності та різних напрямів діяльності, у фінансовій, банківській та бюджетних сферах діяльності тощо.

Додаткова інформація

Молода, енергійна людина, прагну здобути кар'єрний ріст і стабільну заробітну плату. Швитко сприймаю нову інформацію та здатний до розширення знань та навичок, які будуть необхідні у роботі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: