Резюме від 26 січня 2024 PRO

Сергій

Керівник, інженер з охорони праці, фахівець з публічних закупівель, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто проживання:
Новомиколаївка (Запорізька обл.)
Готовий працювати:
Вільнянськ, Дистанційно, Запоріжжя, Новомиколаївка (Запорізька обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст з ремонту та експлуатації машин і механізмів зернооробки

з 04.2021 по 09.2021 (5 місяців)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Терра", Новомиколаївка Запорізька область (Вирощування, обробка та зберігання сільськогосподарської продукції (зернові))

Організація робіт по прийомці, первинній обробці та зберіганню зернових. Обслуговування та ремонт машин з очистки зерна (ЗАВ), навантажувачів, зернометів, норій та ін. Дотримання норм з охорони праці та пожежної безпеки працівниками дільниці, ведення технічної документації.

Директор

з 02.2019 по 03.2021 (2 роки 1 місяць)
Комунальне підприємство "Надія" Новомиколаївської районної ради Запорізької області, Новомиколаївка (Надання транспортних послуг, утримання будівель та споруд, роботи з закінченого будівництва)

Управління персоналом, організація робіт екскаватора, вантажних автомобілів, проведення поточних ремонтів будівель і споруд, ведення документації з охорони праці і пожежної безпеки, розробка інструкцій (посадових, з охорони праці, пожежної безпеки)

Інструктор з охорони праці

з 03.2011 по нині (13 років 2 місяці)
ДП Запорізький навчально-курсовий комбінат "Укрбуд", Запоріжжя (Навчання з питань охорони праці керівників, спеціалістів, працівників)

Навчання спеціалістів і працівників у сфері сільського господарства та експлуатації котельного обладнання з питань охорони праці

Освіта

Одеський електротехнічний інститут зв'язку ім.О.С.Попова

Автоматичний електрозв'язок, інженер електрозв'язку, Одеса
Вища, з 1986 по 1992 (5 років 9 місяців)

Інженер електрозв'язку: вміння працювати з електронним та електричним обладнанням напругою до 1000 В, обслуговування автоматичних телефонних станцій, кабельного обладнання, знання правил з охорони праці і пожежної безпеки, знання ІТ-технологій

Знання і навички

Водій категорї А.В.С

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Резюме
Безрук Сергій Миколайович
Вік - 56 роки, одружений, маю дорослих дітей.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета:
Пошук роботи за фахом.
Досвід роботи:
Квітень 2021 - по вересень 2021: ТОВ "Терра" - підприємство з вирощування зернових культур, первинної переробки та зберігання зерна. Спеціаліст з обслуговування, ремонту та експлуатації обладнання.
Основні функціональні обов’язки:
- організація робіт з приймання, очистки і зберігання зерна;
- ремонт та експлуатація очисних машин (типу ЗАВ), навантажувачів, зернометів, норій;
- проведення інструктажів з охорони праці та пожежної безпеки з працівниками;
- ведення технічної документації.
Лютий 2019 - по березень 2021: Комунальне підприємство "Надія" Новомиколаївської районної ради Запорізької області, директор.
Основні функціональні обов’язки:
- управління персоналом, організація роботи техніки (екскаватор, навантажувач, вантажні автомобілі, технологічний транспорт);
- контроль за дотриманням персоналом правил з охорони праці, пожежної безпеки, розробка інструкцій з охорони праці, контроль за виконанням робіт з підвищеною небезпекою;
Жовтень 2011 р. - лютий 2019: Новомиколаївська центральна районна лікарня, інженер з охорони праці першої категорії та уповноважена особа з публічних закупівель (за сумісництвом - інженер з метрології). Основні функціональні обов’язки:
- питання охорони праці, ведення документації, розробка інструкцій з охорони праці, контроль за виконанням робіт з підвищеною небезпекою, навчання персоналу безпечним методам роботи, перевірка знань з охорони праці;
- уповноважена особа з проведення публічних закупівель товарів, робіт та послуг за державні кошти (тендери в системі «ProZorro»). До вступу в силу нового Закону - секретар комітету з конкурсних торгів (стаж 4 роки);
- метрологічне забезпечення установи, ремонт та повірка засобів вимірювальної техніки;
- виконання обов’язків головного енергетика лікарні (IVгрупа допуску), взаємодія з персоналом Новомиколаївського РЕМ ПАТ «Запоріжжяобленерго»;
Вересень 1983 р. - березень 2010 р. Новомиколаївський цех електрозв’язку ПАТ «Укртелеком», пройшов шлях від електромонтера до начальника дільниці лінійних споруд:
- керівництво персоналом лінійної дільниці в межах Новомиколаївського району;
- технічна експлуатація лінійних споруд місцевого та міжміського зв’язку;
- планування роботи дільниці, складання звітів, списання матеріалів.
Грудень 2010 р. - жовтень 2011 р. Відділ освіти Новомиколаївської РДА, начальник господарчої групи.
Листопад 1983 - грудень 1985 р. проходив строкову військову службу в спеціальних частинах внутрішніх військ МВС СРСР.
Освіта:
В 1992 р. закінчив Одеський електротехнічний інститут зв’язку ім.О.С.Попова за спеціальністю «Автоматичний електрозв’язок».
2000 р. - підвищення кваліфікації з питань охорони праці.
Знання мов:
- українська та російська - вільно (рідні мови).
Спеціальні навики:
- водійське посвідчення категорії А, В, С. Стаж водіння близько 30 років;
- кваліфікований користувач комп’ютером (MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), робота с Internet та E-mail, маю домашній ПК з доступом в Internet.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: