Резюме від 25 березня 2024 PRO

Зоя

Медсестра, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Акушерка

з 10.2018 по нині (5 років 7 місяців)
Комунальне підприємство «Перинатальний центр ІІ рівня Польавської міської ради», Полтава (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Акушерка пологового відділення, дублер старшої акушерки.

Сестра медицинская анастезистка

з 03.2010 по 04.2013 (3 роки 1 місяць)
Полтавская детская городская больница, Полтава (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Виконання лікувально-діагностичних заходів. Участь у хірургічних операціях. Підготовка наркозно-дихальної та контрольно-діагностичної апаратури до роботи, здійснення контролю її справності, правильності експлуатації, техніки безпеки. Обробка наркозно-дихальної та контрольно-діагностичної апаратури після експлуатації. Оформлення медичної та іншої службової документації. Виконання маніпуляцій: внутрішньовенні, втрішньомʼязові, постановка переферичного катетера, крапельниці.

Освіта

Полтавський базовий медичний коледж

Лікувальна справа, Полтава
Середня спеціальна, з 2007 по 2010 (3 роки)

Проходила навчальну практику у Полтавській обласній клінічній лікарні ім. М. В. Скліфосовського у відділеннях гастроентерології, гінекології, ревматології. Хороші знання фармакології та латині.
Вивчала англійську з медичним нахилом.

Знання і навички

Неконфліктність Проведення інʼєкцій Внутрішньом'язові ін'єкції Забір венозної крові Підшкірні інʼєкції Ведення медичної документації Постановка крапельниці Внутрішньовенні ін'єкції Здатність до навчання ЕКГ Перевʼязка ран Катетерізація Облік медикаментів eHealth Helsi Пунктуальність

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Заміжня. Є двоє дітей (8 і 10 років). Шкідливих звичок не маю. В наявності посвідчення водія категорії В (досвід водіння більше 10 років), особистий автомобіль. Комп'ютерні навички (впевнений юзер). Самоосвіта та тренінги у напрямі «продажу та робота з запереченнями», "успішне ведення переговорів".
Є досвід роботи у сфері торгівлі (громадське харчування), стоматологічна клініка (помічник стоматолога), керівник проекту БТЛ промо продажу у сфері мобільного зв'язку ("Сороченська Ярмарка", дні міста, цільові акції...).
Сильні сторони: швидке навчання, націленість на результат, командна робота, ініціативність, комунікабельність та товариськість.

Впевнена, що може стати гідною і сильною частинкою команди в одній з успішних компаній України.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: