Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 січня 2024 PRO

Тетяна

Менеджер зі збуту, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер зі збуту

з 01.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
ТОВ "Антас", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

• Основний функціонал: продаж та звірка дебеторскої заборгованості, пошук нових клієнтів серед зубних техніків, та нових каналів комуникації з ними (використовувала ресурси Facebook і Instagram).

• Досягнення—залучення 45 нових покупців, підвищення виторгів у січні-23, лютому-23 на третину, порівняно з аналогічними періодами 21 року, актуалізація зв’язків з неактивними клієнтами; организація розпродажу неходового товару, що осів на складі, створення і наповнення сторінки в Іnstagram.

Менеджер зі збуту

з 07.2018 по 07.2021 (3 роки)
ТОВ «Медентіс - Україна», Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

• Основний функціонал: зустрічі з потенційними клієнтами, продаж і звірка дебеторскої заборгованості, участь в профільних виставках, переклад і адаптація каталогів, замовлення поліграфії, розробка промоматеріалів; організація з «0» теоретичних, теоретично-практичних курсів, запуск проекту «Кава з ICX», організація стуктури компанії, навчання і адаптація персоналу, розробка акційних пропозицій, створення каталогу інструментів «Сoricama», Запуск SMM-проекту – групи в Facebook, консультації керівників по запровадженню системи обліку товарів і фінансів, концепції роботи складу.

• Досягнення — залучення і супровід одного з ключових клієнтів компанії, реалізований SMM-проект с високим процентом конверсії - «замовлення з групи», регулярний набір курсів для лікарів-стоматологів, напрацювання власної клієнтської бази, позитивна динаміка оплат зі сторони клиентів і відсутність заборгованостей.

Менеджер зі збуту

з 08.2016 по 06.2018 (1 рік 10 місяців)
ПП «Укр-Медмаркет», Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

• Основний функціонал: З грудня 2017 – просування бренду «Еlectro Medical System», переклад інструкцій з експлуатації обладнання, освітніх матеріалів для філій, запуск SMM проекту, залучення нових клієнтів, набір слухачів курсу по терапії біоплівки, і майстер клас на моделі щелепи. Участь в виставках; повний цикл продажу – від холодного дзвінка до доставки і інструктажу; частково – вирішення питань сервісного обслуговування.
08.2016-11.2017 - залучення нових та робота з проблемними клієнтами, просування ТМ «INNO implant», моніторинг конкурентів, участь в профільних виставках і освітніх семінарах, доставка замовлень, інкасації, звірки і контроль дебеторскої заборгованості, допомога в обліку матеріальних цінностей на складі, переклад і адаптація освітньої літератури для лікарів, інструкцій, каталогів, створення текстів для SMM та розсилок.

• Досягнення — владнання декількох конфліктних ситуацій, що виникли між клієнтами і філіями ПП «Укр-Медмаркет», повернення неактивних клієнтів, популяризація і розповсюдження інформації про нову ТМ, зведення до мінімума дебеторскої заборгованості, здатність працювати в умовах жорсткого моббінгу.

Спеціаліст департаменту маркетингу і продажу послуг спонсорам

з 07.2015 по 07.2016 (1 рік)
ФФУ Маркетинг, Киев (Маркетинг, реклама, PR)

• Проводила роботу по пошуку спонсорів і рекламодавців на матчі Національної збірної команди України по футболу, для Молодіжної, і Жіночої збірних команд

• Брала участь в розробці альтернативних шляхів рекламного співробітництва, популяризації Жіночої збірної команди.

Менеджер складу і продажів

з 05.2009 по 02.2011 (1 рік 9 місяців)
ТзОВ «U-impl» (виробництво стоматологічних імплантів), Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

•Починала в умовах зміни колективу і топ-менеджменту, в результаті чого стояла задача зберегти коректні відносини і пройти стажування у попередників.

•Контролювала наявність товарних запасів на складі, переобліки, формування заявок на поповнення, прогнозування відвантажень; вела клієнтську базу, опрацьовувала проблемну заборгованість, комуні кувала з регіональними дистрибьюторами.

•Досягнення – впровадження системи аналізу і обліку товару на складі, повернення більш ніж 1000 000 у.е. дебеторскої заборгованості.

Освіта

КНУКІМ

Культурологія, Киев
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: