Резюме від 12 лютого 2022 PRO

Руслана

Керівник, економіст, бухгалтер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 05.2021 по нині (3 роки)
ТОВ «Сентісс Україна», Київ (надання послуг з реклами, маркетингу та просування медичних припаратів Індійського та Швецького виробництва)

Ведення всіх участків обліку: кадри, заробітна плата, основні засоби, матеріали, авансові звіти, банк, оплати (клієнт банк), облік розрахунків (продажі, постачання), списання, витрати, закриття періодів, контроль податків, подача звітності квартальної, річної у ДПА, статистика, ФСС. Складання внутрішньої регламентної звітності, Cash Flow і планування, звітування щомісячне перед власниками в Індію, оскільки власник товариства індійська компанія, спілкування шляхом переписування з використанням гугл перекладача на англ.мові.
Отримала новий цікавий опит праці в іноземній компанії. Вимоги, стандарти і т.д. До цього працювала на різних українських компаніях по виробництву металоконструкцій, гранітний кар'єр-видобуток і переробка, вироби з оцинковки (відра, балії), тваринництво (ВРХ, свині, племінна справа і т.д.). А на даному підприємстві надання рекламних, маркетингових послуг та просування медичних припаратів виробництва Індії та Швеції.
Освоїла нову версію 1С,8 BAS Бухгалтерія КОРП, редакція 2.1 за пів дня. Відрізняється дуже від УТП або 1С,7 чи 8, однак все логічно і просто, головне щоб була налаштована програмістом усе правильно, також тут налаштована вигрузка у навижен, Медок, клієнт банк. Тому працюється тут із задоволенням.
Загальний стаж роботи на посаді головного бухгалтера (єдиного) 13 років. Успішні перевірки податкові та аудиторські.

Освіта

ВПТУ№4

Оператор ПК, АРМ, бух.облік, Винница
Середня спеціальна, з 1998 по 1998 (3 місяці)

курси

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Електронний кабінет платника податків M.E.Doc Клієнт-Банк MS Outlook Email Бухгалтерський облік 1С УТП BAS Ведення звітності BAS Бухгалтерія

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Водійське посвідчення
кат. А. В.

Порядність та дружність колектива.

Захоплення та інтереси
Різносторонні. Основні, це подорожі на авто по цікавим містам, еко відпочинок на природі, ліс, річка, гори, море (коли вдається).

Особисті якості
Особистий розвиток в тій сфері де працюю.
Постійне самовдосконалення та прагнення самореалізації.
Прагнення досягти успіху, не зупинятись на досягнутому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: