Резюме від 18 серпня 2019 PRO

Сергей

Директор ЖЭК

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 03.2012 по 09.2017 (5 років 6 місяців)
ООО СМК Софиевская, Киев (Послуги для населення та бізнесу)

Створення організації ЖЕК з нуля.
Організовував роботу для забезпечення збереженості житлового фонду та утримання його у справному стані згідно з правилами і нормами технічної експлуатації. Забезпечував безперебійну роботу обладнання у житлових будинках, улаштування і належне утримання елементів зовнішнього благоустрою та санітарне очищення і прибирання будинків і територій. Здійснював контроль за своєчасною підготовкою житлового фонду до зими. Забезпечував рентабельну господарсько-фінансову діяльність ЖК, своєчасне надходження квартирної плати. Вживав заходів щодо зміцнення матеріально-технічної бази ЖК, збереженості та правильної експлуатації обладнання. Організовував роботу з планування, обліку та звітності за всіма розділами господарсько-фінансової діяльності ЖК.. Приймав громадян у визначені дні і години. Своєчасно розглядав заяви, листи, скарги і давав громадянам відповіді на всі питання щодо експлуатації, ремонту будинків та утримання домоволодінь.Забезпечував своєчасне виконання заявок громадян щодо ліквідації несправностей, які виникають у будинках, чітку роботу диспетчерської служби. Вживаа заходів щодо ліквідації аварійних ситуацій на території ЖК. Забезпечував дотримання правил пожежної безпеки, утримання у справному стані протипожежних пристроїв. Організовував оперативний контроль стану охорони праці. Забезпечував підбір, розстановку та навчання і виховання кадрів, контролював виконання працівниками посадових обов'язків.

Майстер дільниці

з 04.2007 по 03.2012 (4 роки 11 місяців)
КП ЖЕК « Лукянівський», Киев (Послуги для населення та бізнесу)

Забезпечував належний санітарний стан домоволодінь та прилеглої території, їх прибирання від сміття і снігу, своєчасне прибирання сходових кліток та інших місць загального користування, очищення підвалів і горищ від сміття, посипання піском тротуарів і проходів у зимовий період, негайне встановлення огорож у небезпечних зонах. Контролював своєчасне виконання робітниками виробничих завдань, заявок мешканців, забезпечував робітників передбаченим нормами спецодягом, індивідуальними засобами захисту, необхідними матеріалами та інструментом. Своєчасно і якісно оформляв первинні документи.

Освіта

Национальный технический университет Украины КПИ

Теплоенергетика, Киев
Вища, з 2013 по 2015 (1 рік 9 місяців)

получил уровень Специалиста за специальностью Теплоенергетика

Знання і навички

Впевненість

Рекомендації

Керимов Адил Искендерович

Керимов Адил Искендерович

Учредитель, ООО СКМ "Софиевская"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Пользователь ПК имею права водителя кат В

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати