Резюме від 30 січня 2018

Тетяна

Фармацевт, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Миргород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фармацевт

з 12.2014 по 01.2018 (3 роки 1 місяць)
ТОВ ТВА-ГРУПП, Полтава (Фармація)

-робота з касовим апаратом,касова дисципліна ; -знання ПК на високому рівні ; -відпуск та надання консультації по медичним препаратам та виробам медичного призначення,косметичних засобів; -ведення документації;. -забезпечення та дотримання фармацевтичного порядку,та санітарно-гігієнічних норм на робочому місці;. -участь в прийомі товару та забезпечення належних умов зберігання препаратів,згідно з нормами зберігання

Освіта

НФаУ

Фармацевтичний,фармація, Харків
Незакінчена вища, з 2014 по 2019 (4 роки 5 місяців)

Закінчений Харківський коледж НФаУ, освіта-середня спеціальна,молодший спеціаліст (фармація),на даний момент продовжую навчання в Харківському Національному фармацевтичному Університеті за спеціальністю "фармація"

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

За час роботи проявляла себе відповідальним та надійним спеціалістом. Виконувала поручені завдання в відведений для цього термін. Постійно підвищую свій рівень професійних знань.Здатна йти на компроміс в складних ситуаціях,та завжди несу відповідальність за результат своєї діяльності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: