Резюме від 8 лютого 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4613573

Помічник юрист, адвоката, нотаріуса

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Академія Державної Пенітенціарної служби України

Правознавство, Чернігів
Незакінчена вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Здобула кваліфікацію бакалавра права. Головні дисципліни: цивільне та сімейне право, кримінальне право, кримінальний процес та трудове право. Під час навчання приймала активну участь в житті академії: була учасником міжвузівських змагань та гуртка Кримінального і Кримінально-виконавчого права.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Веб-браузери Привітання та інтерв'ювання клієнта Розробка договорів цивільно-правового характеру Реєстрація створення/закриття юридичної особи Аналіз судових справ

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Бажаю працювати і розвиватися за освітою в сфері права. Пунктуальна, акуратна, активна, відповідальна, уважна, добропорядна. Люблю читати: особливо цікавлюсь літературою пов'язаною з освітою та психологією.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: