Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4614856

Юрист, адвокат, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного управління

з 09.2020 по нині (3 роки 8 місяців)
Транспорт, логістика

Супроводження договорів перевезень, експедиторських послуг, оренди майна, поставки, інших господарських договорів, підготовка протоколів учасників, супроводження змін ТОВ (зміна видів діяльності, керівника тощо), погодження кадрових, загальних наказів, трудових договорів, посадових інструкцій, отримання ліцензій, внесення змін до ліцензійних справ, підготовка та участь у судах щодо стягнення заборгованості, розблокування податкових накладних, підготовка документів для участі у тендерних закупівлях.

Заступник начальника юридичного управління

з 05.2012 по нині (12 років)
Фінанси, банки, страхування

погодження наказів, положень, інструкцій, типових договорів, технологічних карт, участь та супроводження у загальних зборах акціонерів, внесення змін в установчі документи, підготовка протоколів органів управління, підготовка документів на розширення ліцензій НБУ, супроводження укладення договорів іпотеки, застави з корпоративними клієнтами, супроводження перевірок НБУ, Фондом гарантування вкладів України, участь у судових справах про стягнення заборгованості та звернення стягнення на заставне майно, робота з виконавчою службою, участь у слідчих діях виїмка, обшук.

Начальник юридичного управління

з 05.2009 по 07.2012 (3 роки 2 місяці)
ВАТ «Київметалопром», Киев (Виробництво металів)

складанням господарських договорів (поставки), проведення загальних зборів акціонерів, підготовка протоколів органів товариства, претензійно-позовною роботою, брав участь у судах загальної юрисдикції та господарських судах, апеляційних судах, представництвом підприємства в органах виконавчої служби, підготовкою позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, відзивів, клопотань, заперечень, наданням відповідей на листи та претензії, підготовкою претензій.

Начальник юридичного управління

з 07.2005 по 02.2008 (2 роки 7 місяців)
ЗАТ СК "Інкомстрах", Киев (Фінанси, банки, страхування)

керівництво управлінням (сім осіб), підготовка звітів про результати роботи управління, участь у розробці договорів страхування, претензійно-позовною роботою, брав участь у судах загальної юрисдикції та господарських судах, апеляційних судах, представництвом підприємства в органах виконавчої служби, підготовкою позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, відзивів, клопотань, заперечень, наданням відповідей на листи та претензії, підготовкою претензій.

Юрисконсульт

з 05.2003 по 07.2005 (2 роки 2 місяці)
ЗАТ ”СК” Українські резерви”, Киев (Фінанси, банки, страхування)

складанням господарських договорів, інвестиційних договорів, страхування, реєстрацією підприємств, проведення загальних зборів акціонерів, підготовка протоколів органів товариства, претензійно-позовною роботою, брав участь у судах загальної юрисдикції та господарських судах, апеляційних судах, представництвом підприємства в органах виконавчої служби, підготовкою позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, відзивів, клопотань, заперечень, наданням відповідей на листи та претензії, підготовкою претензій.

Освіта

КНУ імені Т. Г. Шевченка

Юридичний факультет, правознавство, Киев
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 10 місяців)

Здобув кваліфікацію магістр права. Форма навчання-денна

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Windows Право Корпоративне право Кримінальне право Претензійно - позовна робота Банківське право Страхове право

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Наявність свідоцтва на зайняття адвокатською діяльністю,
права категорії „В”.
Брав участь у справах:
Про поновлення на роботі, про стягнення заробітної плати, про зміни причини формулювання звільнення, про видачу трудової книжки, про зобов’язання укласти трудовий контракт, про стягнення страхового відшкодування, про стягнення заборгованості, про відмову у виплаті страхового відшкодування, про визнання угод недійсними (договорів страхування, іпотеки, купівлі - продажу), про неправомірні дії органів виконавчої служби, про визнання недійсними загальних зборів акціонерів, визнання недійсними рішень державних органів, відшкодуванням шкоди, представництво інтересів осіб у кримінальних справах на досудовому слідстві, під час судового розгляду справи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: