Резюме від 24 січня 2018

Дмитрий

Региональный менеджер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Онищенко Дмитро Олександрович

Дата народження:18 квітня 1987 року. (30 років)
Місце проживання:м. Київ.
Контактний телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2008-2010рр. – ступінь бакалавра в галузі «Менеджмент Зовнішньоекономічної діяльності» Національного Авіаційного університету.

Досвід роботи:
З 2007 по 2008 рр – менеджер по роботі з клієнтами, ТОВ «L- Мастер» прийом замовлень на виконання робіт
З 2008 по 2013 рр – робота в банківському секторі Головний економіст (ПАТ «Укрсиббанк», ПАТ «Банк Національний кредит», ПАТ «Профінбанк»)
З 2013 працюю по цей час комерційним директором
ТОВ «МЕДІСУМ» Інформаційний консалтинг
Обов’язки:
Продаж продукції компанії, залучення нових клієнтів, збір документів на тендери приватні та державні, проведення переговорів з ТОП менеджментом компаній та державними чиновниками, заключення договорів, після продажне обслуговування. Організація робочого процесу на етапах запуску виробництва, закупівля обладнання, підбір персоналу, напрацювання клієнтської бази.

Залучення клієнтів корпоративного, середнього та малого бізнесу на обслуговування, депозити, РКО, кредитування – виїзд та аналіз бізнесу підприємств-позичальників, збір документів на відкриття рахунків та відкриття, залучення на розміщення депозитів як юридичних так і фізичних осіб. Проведення презентацій на підприємствах по ЗКП та крос продажі. Підготовка службових записок на КУАП та ТК банку для погодження індивідуальних умов для корпоративних клієнтів. Складання звітів, підготовка договорів при індивідуальних погодженнях.

Консультація клієнтів банку та потенційних клієнтів сегменту середнього та малого бізнесу, по продуктам (РКО, депозити, кредити), формування звітів, проведення контрольних закупок торгової мережі АТ «УкрСиббанк», клієнтів банку, фунціонал супервізора (прослуховування розмов, контроль за якістю консультацій, надання зворотнього зв’язку співробітникам), планування роботи сектору в період відсутності начальника, навчання нових співробітників.

Пройшов курси: «Продажі та переговори», «Ефективні комунікації в стресових ситуаціях»; «Стрес менеджмент»; «Навики ефективних продаж»; спеціалізовані курси для супервізорів.
Знання мов:українська, російська

Спеціальні знання: знання комп'ютера (Word, Excel, Power Point, Ackt).

Інтереси і захоплення: спорт, музика, розваги.

Маю водійські права категорії: - В (Водійський стаж –11 років)

Маю авто – VW Passat 2013 року

Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, порядність, цілеспрямованість, чесність, пунктуальність, легко піддаюсь навчанню, володію доброю пам’яттю. Можу вести бесіду з різним типом людей і чітко пояснювати свої думки. Маю досвід роботи і розуміння правильного обслуговування клієнтів, здатність працювати самостійно і в колективі, орієнтуюся на результат в роботі. Проводжу навчання нових співробітників, презентую нові продукти банку для колективу. Готовий до відряджень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: