Резюме від 8 липня 2019

Костянтин

Оператор компьютерного набора

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"

Факультет електроенерготехніки і автоматики, кафедра електромеханіки, спеціальність "Інженер-електромеханік", Киев
Вища, з 2005 по 2011 (5 років 5 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint MS Office MS Outlook AutoCAD Facebook Tilda

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Шановний роботодавець або HR!
Спочатку я хотів тут написати щось оригінальне для демонстрації креативності, але, очевидно, у вас і так небагато часу, тому подальший текст в більш подаю звичній манері.
Я шукаю підробіток за комп'ютером у ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі на 1-3 години в день: набір текстів, збір даних, обробка інформації та електронних документів, будь-який дистанційний менеджмент, для якого буде достатньо моєї кваліфікації.
Варіанти більшого завантаження розглянути не можу.
Маю вищу електротехнічну освіту.
Працюю адміністративно-технічним працівником (інженером) на одному з провідних підприємств електроенергетичної галузі України - відповідно маю навички швидкого набору текстів з грамотним володінням діловою мовою, а також розуміння техніки та технічної документації. Українська та російська мови на високому рівні, англійська на рівні В2, німецька на рівні А1.
Добре володію MS Word, Excel, Internet, Power Point; знаю основи законодавства України, діловодства, стандартизації, охорони праці, екології, енергоменеджменту. Маю широку ерудицію у різних сферах знань (історія, географія, наука і техніка, культура і мистецтво, музика та ін.), а також хороші творчі здібності для написання унікальних текстів, описів, рецензій, відгуків і т.п. - впевнений, що можу справлятись із завданнями з копірайтингу.
Якщо у Вас знайдеться для мене робота у вказаному вище форматі, я готовий до співпраці.

Уважаемый работодатель или HR!
Первоначально я хотел тут написать что-то оригинальное для демонстрации креативности, но, очевидно, у вас итак немного времени, поэтому дальнейший текст излагаю в более привычной манере.
Я ищу подработку за компьютером в ДИСТАНЦИОННОМ режиме на 1-3 часа в день: набор текстов, сбор данных, обработка информации и электронных документов, любой дистанционный менеджмент, для которого будет достаточно моей квалификации.
Варианты большей загрузки рассмотреть не могу.
Имею высшее электротехническое образование.
Работаю административно-техническим работником (инженером) на одном из ведущих предприятий электроэнергетической отрасли Украины - соответственно имею навыки быстрого набора текстов с грамотным владением деловым языком, а также понимание техники и технической документации. Украинский и русский языки на высоком уровне, английский на уровне В2, немецкий на уровне А1.
Хорошее владею MS Word, Excel, Internet, Power Point; знаю основы законодательства Украины, делопроизводства, стандартизации, охраны труда, экологии, энергоменеджмента. Обладаю широкой эрудицей в разных сферах знаний (история, география, наука и техника, культура и исукусство, музыка и пр.), а также хорошими творческими способностями для написания уникальных текстов, описаний, рецензий, отзывов и т.п. - уверен, что могу справляться с заданиями по копирайтингу.
Если у Вас найдется для меня работа в вышеуказанном формате, я готов к сотрудничеству.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: