Резюме від 25 січня 2018

Андрій

Медсестра, медбрат, фельдшер, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець-фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства

з 09.2016 по нині (7 років 8 місяців)
Підволочиське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопьльській області, Подволочиск (Здійснення державного нагляду (контролю) на підконтрольній території Підволочиського району)

Виконуючий обов'язків помічника лікаря з загальної гігієни. Робота зв'язана з здійсненнями перевірок суб'єктів господарювання (загальноосвітні навчальні заклади, дошкільні навчальні заклади, промислові підприємства, тощо), а також формування вхідної та вихідної документації, звітність, наради, колегії, бесіди, письмові звернення надання пропозицій, рекомендацій суб'єктам господарювання та/або органів місцевого самоврядування щодо дотримання вимог санітарного законодавства ( санітарні правила та вимоги, закони України, розпорядження, постанови, тощо).

Освіта

Кременецьке медичне училище імені Арсена Річинського

Лікувальна справа, Кременец
Середня спеціальна, з 2007 по 2011 (3 роки 6 місяців)

Навчання тривало 3,5 роки, перший рік - шкільна програма 10 та 11 класу, решту навчання стосувалося суто спеціальності лікувальна справа. Впродовж навчання студенти поступово вивчали будову тіла людини, методи лікування хвороб, вплив хвороб, травм, медикаментозних засобів на організм людини та здоров'я в цілому, тощо.

Знання і навички

MS Excel MS Word Ведення звітності

Знання мов

Німецька — початковий

Додаткова інформація

В період з 2011 по 2016 роки працював Завідувачем ФЗП в районному медпункті залізно-дорожного вокзалу станція Підволочиськ Львівська залізниця. Робота: надання екстренної первинної допомоги - пасажирам та персоналу поїздів, працівникам вокзалу, місцевому населенню; проведення лікувальної роботи вище вказаним особам та пенсіонерам; проведення перед і після рейсових медичних оглядів машиністів дрезини, машиністів поїздів та водіїв автотранспортних засобів. Навчався та закінчив курси масажиста в одному з масажних центрів м. Тернопіль, диплом європейського зразка.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: