Резюме від 17 лютого 2023 PRO

Оксана

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний юрисконсульт

з 12.2019 по 02.2022 (2 роки 2 місяці)
ПрАТ «СК «КРОНА», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Взаємодія з НБУ, як регуляторним органом небанківських фінансових установ; претензійна робота (написання претензій, відповідей на претензії); написання позовів, апеляційних скарг, відзивів; перевірка тендерної документації на предмет наявності дискримінаційних вимог; перевірка документів тендерної пропозиції, поданої Компанією для участі в закупівлі; написання скарг до АМКУ; представництво в АМКУ під час розгляду скарг; ведення договірної роботи (перевірка договорів страхування на відповідність законодавству); проходження ідентифікації в банках; контроль за змінами в законодавстві що регулює страхову діяльність та діяльність небанківських фінансових установ.

Юрисконсульт

з 06.2018 по 06.2019 (1 рік)
ТОВ "Скайавтотранс", Київ (Транспорт, логістика)

Робота з договорами - підготовка, складання, редагування проектів договорів, юридичний аналіз можливих ризиків при укладанні договорів, узгодження протоколів розбіжностей з контрагентами.

Юрисконсульт

з 02.2012 по 07.2014 (2 роки 5 місяців)
Адвокатське Об'єднання "Джі Ес Партнерс ", Київ (Юриспруденція)

Представництво інтересів юридичних та фізичних осіб у судах різних інстанцій; написання скарг, претензій, позовів, заяв та інших процесуальних документів; редагування проектів договорів та перевірка їх відповідності нормам чинного законодавства України.

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет економіки, менеджменту та права, спеціальність - правознавство., Київ
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Я комунікабельна, неконфліктна, маю досвід спілкування з клієнтами, вмію працювати в колективі, швидко вчуся. В роботі проявляю такі якості як відповідальність, цілеспрямованість, рішучість і серйозність. При роботі з клієнтами - стриманість, уважність і розуміння.
В період з серпня 2014 року по серпень 2017 року перебувала у декретній відпустці. Під час перебування у декретній відпустці часткового працювала дистанційно (складання та редагування різних процесуальних документів)

Схожі кандидати

Юрист, помічник юриста
Київ, Чернігів, Дистанційно

Юрист, начальник юр. отдела
15000 грн, Київ, Одеса

Військовий юрист
Київ

Помічник адвоката, юрист, діловод
20000 грн, Київ

Юрисконсульт
25000 грн, Київ, Дистанційно

Помічник юриста
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: