Резюме від 10 січня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4629903

Спеціаліст по соціальній політиці та земельним відносинам агропідприємства, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Полтава, Харків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу по соціальній політиці та земельним відносинам

з 10.2012 по 10.2017 (5 років)
ТОВ "Бурат-Агро", Полтава (Аграрне підприємство)

Формування та утримання земельного банку підприємства (25 тис. га); перезаключення договорів оренди; формування та впровадження соціальних програм та заходів націлених на створення позитивного іміджу компанії; ведення переговорів, в тому числі, проведення зустрічей з орендодавцями; підтримання процесу взаємовигідної співпраці з територіальними громадама та органами місевого самочрядування.

Освіта

Харківський національний аграрний університет ім. В.В.Докучаєва

Факультет „Землевпорядкування та кадастр”, спеціальність інженер-землевпорядник, Харьков
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 4 місяці)

Знання і навички

MS Office MS Outlook

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Професійний досвід: перезаключення договорів оренди; проведення зборів з орендодавцями; збір та аналіз інформації про конкурентні фірми для оцінки ризиків втрати земель; робота з органами місцевого самоврядування та виконавчої влади на місцях; робота з засобами масової інформації; організація процесу видачі орендної плати; співпраця з територіальними громадами; розробка та реалізація соціальних програм і проектів; маю водійське посвідчення категорія В, та практичний досвід водіння 8 років.
Комунікабельна, цілеспрямована, схильна до аналізу, стресостійка.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати